SF-Caravan Kangaslampi

DCU fordelsplads

SF-Caravan Kangaslampi

Alhaistentie 77
15560 Nastola
Finland

Medlemsfordele

10 % rabat
Beskrivelse af campingpladsen

Velkommen til at tilbringe et afslappet karavaneliv i vores naturskønne område. Værtsvagterne er startet, hvilket betyder, at nogen altid svarer på værtens telefonnummer. Hvis du har brug for campinginstruktioner eller overnatningsskemaer på forhånd, kan du finde dem på instruktionssiden.

Vi har tilpasset vores aktiviteter med henblik på sommercampingvogne, følg venligst vores regelmæssige meddelelse om temadage og datoer på siden Begivenheder.

I det nærliggende beskyttelsesområde Lapakisto er det rart at spise en afslappet frokost, tage billeder af den smukke natur eller for eksempel beundre det strømfaldslignende landskab i Kinnankoski, en kort vandretur væk.

De udendørs rekreative områder Pajulahti og Lapakisto er meget populære udflugtsmål, og mange vandrere vender tilbage til området igen og igen. I løbet af vinteren færdes mange skiløbere i området på et netværk af velholdte pister. Efter en rask gåtur udenfor kan Kangis' Brølepølse og varm kakao nydes over bål. Sidst på dagen kan du tage en sauna i vores træopvarmede strandsauna, som varmer op næsten hver dag om sommeren.

Velkommen til at tilbringe stressfri fritid i Kangaslammi!

Anmeldelser

4.3
50 anmeldelser på Google
Sådan et lille område med meget gode gæstepladser. En venlig gruppe og en vært som viste de gode steder der, at der ikke er lang vej til andre steder end stranden til saunaen, men der er transport dertil. Der er to saunaer i området, og du kan svømme i det kølige vand fra den ene. Rene steder og en meget flot tupa-bygning, hvor du kan have en karaoke-aften om aftenen. Fint terræn til jogging og man kan gå et stykke væk for at stege en pølse på en veranda, hvis man har lyst. Jeg anbefaler at besøge her, hvis du flytter dertil, eller hvis du alligevel kan tage på tur.
Juha Nikkinen, 30. maj 2021, 5/5
Campingpladsen har ikke oplyst priser

Medlemsfordele

10 % rabat

Faciliteter

ø
Rabat til medlemmer af DCU

Faciliteter

ø
Rabat til medlemmer af DCU
Se de resterende 0 faciliteter >

Læs mere om campingpladsen og bestil ferie

Besøg vores campingplads
Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her