Camping Vesterhav

Fordelsplads

Camping Vesterhav

Flyvholmvej 36, Langerhuse
7673 Harboøre
Danmark

69171615
kontakt@campingvesterhav.dk

Medlemsfordele

15 % DCU rabat
Beskrivelse af campingpladsen

100 meter fra det fantastiske Vesterhav ligger Camping Vesterhav med 110 pladser og 10 hytter.

Her har du rig mulighed for at komme ud i naturen og bruge de fantastiske muligheder, der ligger lige udenfor døren, hvad end du er til aktiv ferie med vindsport, vandsport, cykelsport, fiskeri, vandreture eller bare ren afslapning i klitterne, på stranden eller rundt om bålet.

Hos Camping Vesterhav er der masser af den – altså naturen – så læg mobilen på hylden, og besøg os ved det smukke vilde vest når det er bedst!

Pladsen tilbyder:
- Nyrenoveret, bad, toilet og køkken
- Gratis Wifi
- Gratis minigolf
- Cykeludlejning
- Legeplads
- Outdoor wellness område med vildmarksbad og sauna

Camping Vesterhav

Anmeldelser

4.3
269 anmeldelser på Google
Camping Vesterhav danner rammerne for den perfekte ferie, uanset hvem man er. Her er skøn natur, med vesterhavets mange oplevelser lige ved siden af. Har man ikke lige camping vognen med, er der mulighed for at slå telt op eller leje en hytte. Vi lejede en hytte med bad og køkken og ved behov for at få vasket badehåndklæderne var der også et lille vaskeri. Her er god stemning, vildmarksbad, minigolf, beachvolley og stor legeplads med karrusel og hoppepude og meget mere. Her er helt sikker noget for enhver og for os er det bestemt ikke sidste gang. Her kan man læne sig tilbage og nyde ferien.
Regitze Louise Asbech Guldbrandsen, 14. jul. 2021, 5/5
Campingpladsen har ikke oplyst priser

Medlemsfordele

15 % DCU rabat