Bådsted Camping

Campingplads

Bådsted Camping

Sdr. Strandvej 91, Rø
3760 Gudhjem
Danmark

24940700
info@baadstedcamping.dk
Åben i perioden: juli - september
Beskrivelse af campingpladsen

Bådsted Camping genåbner for sommersæsonen 2021 fra den 01. juli til og med den 15. september
Campingpladsen, der kan dateres tilbage til slut-tresserne, ligger indrammet af vandløb på begge sider omgivet af Nordbornholms smukke og klipperige natur, og råder alene over en lille eksklusiv grøn plet på kyststrækningen mellem Gudhjem, Tejn og Allinge med plads til 37 campingenheder til telte og campletter. Blot et stenkast herfra finder man den isolerede og fredfyldte Bådsted Strand med storslået udsigt over Østersøen og kystlinjen, som pladsen er direkte forbundet til gennem en hyggelig skovsti under trækronerne.

Selve pladsen rummer en servicebygning af ældre dato med bad, toiletter og et lille fælleskøkken, som har fået et frisk pust af nyt liv. Udenfor kan man slikke sol og nyde kolde drikkevarer i loungeområdet med pallemøbler, eller tilbringe hyggelige sommeraftener under havelys og halvtag.

Der er rig mulighed for forskellige dagsture med Bådsted Camping som fast base. Udover at være nabo til den naturskønne sprækkedal med Danmarks højeste vandfald, Døndalen, samt Bornholms Museum og de famøse helligdomsklipper, er Bådsted Camping forbundet til et net af cykel- og vandrestier, der breder sig udover over hele øen.

Vi glæder os til at byde jer velkommen på vores lille hyggelige campingplads.

Anmeldelser

4.2
13 anmeldelser på Google
Efter en vandrerute oppe fra Hammerknuden er Bådsted Camping en ren oase at lande hos. Hvis man er den type camper/backpacker der sætter pris på en stille og fredelig teltplads i naturen og væk fra den mere støjende familecamping, er Bådstedet camping stedet for dig. Småt, men bekvemt græsareal, lyden af en frisk bæk og et stenkast fra vandet. Oven i det, nok de mest imødekommende og hjælpsomme campejere man kan finde i hele DK, og oven i det laver de formidabel kaffe. Eneste påmindelse her fra til fremtidige gæster er at man skal bringe sine egne måltider, trods der kun serveres lidt bagværk og en lille morgenmad skulle det virkelig trænge, men det er ikke et minus herfra da man så for en pæn og ren plads til meget lidt penge. Vi kommer uden tvivl selv igen.
Squiddy, 21. jul. 2021, 5/5
Prisliste år 2021
Valuta DKK
Voksen pr. nat
90.00
Børn pr. nat
65.00

Faciliteter

@
Internet adgang
8
Hunde ingen adgang
F
Sektion for lette campister (telte)
u
Kiosk
K
El-stik for hårtører
j
Fiskemulighed (max 5 km)
V
Opholdsrum
I
Brusere - v/k vand
H
Separate vaskekabiner
X
Udendørs grill
2
Godt læ
h
Strand eller sø (max 5 km)
O
Kogemulighed
L
Udslagskumme
å
Miljøvenlig

Faciliteter

@
Internet adgang
8
Hunde ingen adgang
F
Sektion for lette campister (telte)
u
Kiosk
K
El-stik for hårtører
j
Fiskemulighed (max 5 km)
V
Opholdsrum
I
Brusere - v/k vand
H
Separate vaskekabiner
X
Udendørs grill
2
Godt læ
h
Strand eller sø (max 5 km)
O
Kogemulighed
L
Udslagskumme
å
Miljøvenlig
Se de resterende 10 faciliteter >