Bådsted Camping

Campingplads

Bådsted Camping

Sdr. Strandvej 91, Rø
3760 Gudhjem
Danmark

24940700
info@baadstedcamping.dk
Beskrivelse af campingpladsen

Bådsted Camping genåbner for sommersæsonen 2021 fra den 01. juli til og med den 15. september
Campingpladsen, der kan dateres tilbage til slut-tresserne, ligger indrammet af vandløb på begge sider omgivet af Nordbornholms smukke og klipperige natur, og råder alene over en lille eksklusiv grøn plet på kyststrækningen mellem Gudhjem, Tejn og Allinge med plads til 37 campingenheder til telte og campletter. Blot et stenkast herfra finder man den isolerede og fredfyldte Bådsted Strand med storslået udsigt over Østersøen og kystlinjen, som pladsen er direkte forbundet til gennem en hyggelig skovsti under trækronerne.

Selve pladsen rummer en servicebygning af ældre dato med bad, toiletter og et lille fælleskøkken, som har fået et frisk pust af nyt liv. Udenfor kan man slikke sol og nyde kolde drikkevarer i loungeområdet med pallemøbler, eller tilbringe hyggelige sommeraftener under havelys og halvtag.

Der er rig mulighed for forskellige dagsture med Bådsted Camping som fast base. Udover at være nabo til den naturskønne sprækkedal med Danmarks højeste vandfald, Døndalen, samt Bornholms Museum og de famøse helligdomsklipper, er Bådsted Camping forbundet til et net af cykel- og vandrestier, der breder sig udover over hele øen.

Vi glæder os til at byde jer velkommen på vores lille hyggelige campingplads.

Anmeldelser

4.4
20 anmeldelser på Google
Bådsted camping ligger lige ved Helligdomsklipperne. Det er en lille campingplads med 37 pladser. Et område til telte og et lille område til autocampere. Campingpladsen har en skøn terrasse, hvor man kan sidde i forskellige møbler og et overdækket område med bænke. Der er et lille køkken med gryder, kogeplader og en lille ovn. Pladsen bestyres af Alfred (19 år). Han har styr på det, der skal gøres. Altid venlig, hjælpsom, smilende og imødekommende. Stemningen på stedet er venligt. Man møder mennesker, der gerne vil snakke, og der er også plads til dem, der gerne vil være sig selv. Jeg vil virkelig anbefale stedet, hvis du er til hygge og ro, og samtidig er okay med at faciliteterne er af ældre dato. Jeg glæder mig til at komme igen. Tina
Tina Rasmussen, 25. jul. 2022, 5/5
Prisliste år 2021
Valuta DKK
Voksen pr. nat
90.00
Børn pr. nat
65.00

Faciliteter

@
Internet adgang
8
Hunde ingen adgang
F
Sektion for lette campister (telte)
u
Kiosk
K
El-stik for hårtører
j
Fiskemulighed (max 5 km)
V
Opholdsrum
I
Brusere - v/k vand
H
Separate vaskekabiner
X
Udendørs grill
2
Godt læ
h
Strand eller sø (max 5 km)
O
Kogemulighed
L
Udslagskumme
å
Miljøvenlig

Faciliteter

@
Internet adgang
8
Hunde ingen adgang
F
Sektion for lette campister (telte)
u
Kiosk
K
El-stik for hårtører
j
Fiskemulighed (max 5 km)
V
Opholdsrum
I
Brusere - v/k vand
H
Separate vaskekabiner
X
Udendørs grill
2
Godt læ
h
Strand eller sø (max 5 km)
O
Kogemulighed
L
Udslagskumme
å
Miljøvenlig
Se de resterende 10 faciliteter >