Vintercamping creme de la creme i Sexten

Når kun det bedste er godt nok, så skal du trille mod syd og besøge holdes ferie på Caravan Park Sexten, der ligger i den nordlige del af Italien. Pladsen har fem stjerner og er flere år med god grund kåret til Europas bedste vintercampingplads

Af: Anne-Vibeke Isaksen

Hvorfor så godt?
Det er svært at sige, hvad det er præcis der gør denne campingplads så god. I virkeligheden er det helheden og så den omkringliggende natur. Pladsen ligger i 1500 moh. med udsigt til Alperne mod nord og de imponerende Dolomitterne mod syd. Uanset hvordan du stiller din campingvogn eller autocamper er her gudesmukt. Servicen er i top og faciliteterne er uden for kategori i forhold til komfort og luksus. Det lyder rasende dyrt og selvfølgelig koster det ekstra men ikke urimeligt på nogen måde.

Image

Aktiv og afslapning
Caravan Park Sexten er både for de aktive og de, der vil slappe af eller måske gøre begge dele. Der er flere mindre skiområder til alpint skiløb, langrendsspor og guide ture på snesko. I sær sidstnævnte er en stor oplevelse, fordi man går gennem det eventyrlige vinterlandskab i dyb puddersne i ro og fred.  Snesko udlejes på stedet, så du behøver ikke selv at eje nogen. Der er kortere og længere tur og børn kan også være med. Efter nogle aktive timer i sneen, så er det oplagt at besøge det imponerende wellness center, hvor der er grotte med varme bade, udendørs isbassin og en perlerække af forskellige behandlinger, så du helt glemmer tid og sted.

Image

Det gode italienske køkken
Går du sulten i seng, så er det din egen skyld. På Caravan Park Sexten er der tre forskellige restauranter fra en herlig familievenlig pizza restaurant med uforglemmelige gode pizzaer, en a la carte restaurant og en gourmet restaurant. Pladsen har naturligvis også sin egen vinkælder med en imponerede samling af det bedste af det bedste blandt italienske dråber.

Image

Historisk sted
Campingpladsen er opbygget som en gammel gård. Sådan ser det ud ude fra, men indvendigt er alt moderne uden, at charmen har forladt stedet. Det er dygtigt gjort for det hele går op i en højere enhed. Der er bjergstemning, tyrolerstemning og campingstemning samtidigt med at du forkæles fra dag et.

Let at køre til
Fra Sverige går det den lige vej gennem Tyskland, over Brennerpasset og nord for Bolzano kører du ind i Pusterdalen. Ved byen Sesto/Stexten tæt på den østrigske grænse i Sydtirol ligger Caravan Park Sexten og gemmer på alle sine herligheder.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her