Isabelle Moment 300 North, telt, villatelt

Vilde villatelte - Isabella Moment 300 North

Isabella havde sit Moment 300 North udstillet på FRI-messen i København. Det imponerende villatelt bliver i 2019 opstillet til udlejning på to DCU-campingpladser.

Rummelighed, god kvalitet og et farvevalg, der tager campisten tilbage til naturen. Det er den korte version af Moment 300 North, som er Isabellas bud på det klassiske villatelt i en moderne og nyfortolket version.

 

Sigter på campingpladserne

Isabella Moment North 300 var på messen i Bella slået op ved siden af DCU’s stand i campingpladsområdet, så der var rig lejlighed til at kigge nærmere på teltet, der er ideelt til familien på 4-6 medlemmer.

Tanken fra Isabellas side er, at campingpladserne kan købe teltet til udlejningsformål. Fordelene er dels, at pladsernes investering ikke er nær så stor, som hvis de skal bygge hytter eller købe mobilehomes, dels giver villateltene campingpladserne en anden vare på hylden, så man også får mulighed for at imødekomme de campister, der hellere vil bo i telt end hytte.

Image
Isabelle Moment 300 North, telt, villatelt

 

Opstilles to steder

Dansk Camping Union har til den kommende sæson besluttet, at der skal stå tre Isabella Moment 300 North-telte til udlejning på både DCU-Camping Nærum og DCU-Flyvesandet Strand Camp ved Bogense. 

DCU’s mediechef, Anne-Vibeke Isaksen, ser interessante perspektiver i de i alt seks store villatelte, der indrettes med to sovekabiner, møbler og køleskab, og som placeres sammen i klynger af tre både i Nærum og på Flyvesandet.

– Der er et stort behov for udlejningscamping i Danmark til alle dem, der ikke ejer deres ejet campingudstyr, eller som gerne vil prøve campinglivet af. Det her gør vi for de mennesker, der gerne vil finde ud af, om camping er noget for dem. De skal bare køre ud til et villatelt, som allerede er slået op, og hvor det hele er der. Det er en let og bekvem måde at komme i gang på, og så er det jo samtidig nogle rigtig skønne campingpladser, teltene bliver opstillet på, siger Anne-Vibeke Isaksen.

Ledige uger, priser med mere vil fremgå af hjemmesiderne hos såvel DCU-Camping Nærum som DCU-Flyvesandet Strand Camp

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her