Ventura Air Cito 350 lufttelt, Isabella

Ventura blæser derudad

Markedet for luftfortelte er vokset hurtigt i løbet af få år, og den danske teltproducent, Isabella, har i nogle år været med på luftvognen via sit Ventura-mærke.

Ventura-teltene er billigere og mere enkle end Isabella-teltene, men alligevel i en kvalitet, som Isabella fuldt ud står inde for.

Med tiden er Venturas udvalg af luftfortelte vokset, så det nu omfatter Trinus, Vivo, Cito og Simplex, hvoraf flere blev vist frem på messen i Düsseldorf.

Alle Venturas luftfortelte er udstyret med Advanced Air System, hvor teltet pumpes op gennem én luftkanal, mens tømningen af luft foregår via flere kanaler.

Vivo-teltet har dobbeltvulst, der betyder, at det både kan sættes på campingvogn og autocamper. Det er uhyre nemt at stille op og pille ned, hvilket gør det ideelt til dem, der flytter sig ofte, eller holder kortere ferier. Bredden er tre meter og dybden 2,60 meter.

Trinus har en bredde på hele fire meter, og med en dybde på 2,60 meter samt mulighed for et lille frontsolsejl er der masser af plads at bevæge sig på. Har man brug for mere plads, kan det udvides ved at tilkøbe et anneks.

Cito er kendetegnet ved store vinduer og dobbelte lyspaneler i taget, hvilket giver et suverænt lysindfald. Dobbeltvulster gør det muligt at tilslutte det til såvel campingvogn som autocamper. Bredden på Cito er 3,5 meter, mens dybden også her er 2,60 meter.

Også det sidste barn i flokken, Ventura Air Simplex, kan sidde på såvel autocamper som campingvogn. Teltet fås i to højder, hvor det første passer til vogne på mellem 180 og 220 cm, og den anden til højder fra 230-265 cm. Simplex er 3,20 meter bredt og 3,50 meter dybt.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her