Sæson 2023

Velkommen til en ny campingsæson

Bommen er gået op til den nye campingsæson på de vinterlukkede DCU-campingpladser, og dermed er alle DCUs 21 campingpladser i fuld gang med en spændende 2023-sæson

Campingsæsonen 2023 er skudt i gang, og sol, lune forårstemperaturer og hygge venter om hjørnet.

Ni af DCUs campingpladser har været åbne hele vinteren, og de resterende 12 DCU-campingpladser har altså nu slået bommen op.

Dermed er alle DCUs 21 campingpladser åbne og klar til at tage imod gæsterne.

Så hvis du ikke allerede har fået trukket vognen eller teltet frem fra vinterhiet, så er det ved at være på høje tid, så du kan komme ud og nyde det spirende danske forår og den afslappede stemning, der hersker på campingpladserne.

 

Alle typer af skønne campingpladser

DCUs 21 campingpladser ligger alle enten naturskønt ved skov, strand og sø, så I kan tanke ny energi ved at boltre jer i naturen, eller også ligger de i nærheden af byer som Rønne, Viborg, Holstebro, Silkeborg, Ebeltoft, Aarhus og København, hvor I kan kombinere campingpladsens ro med byens puls og gå på museum, restaurant, cafe, i teatret eller lufte Dankortet på en shoppetur.

 

Fordele som DCU-medlem

Som medlem af DCU slår det ikke bunden ud af sparegrisen, når I snupper en forlænget weekend eller holder ferie, for på DCUs egne campingpladser får I 30 % rabat på overnatningstaksten, og børn og børnebørn under 12 år bor gratis med forældre eller bedsteforældre.

Er du pensionist, kan du ovenikøbet campere med 50 % rabat i lavsæsonen – dog ikke på helligdage og i sommerferien.

Dertil kommer, at DCU har en række medlemsfordele, så du som medlem får 15 % rabat på overnatningstaksten på cirka 90 danske fordelscampingpladser over hele landet, og du får rabat på museer, dyreparker og attraktioner, når du viser dit gyldige DCU-medlemskort.

Her kan du læse mere om DCUs campingpladser - og her kan du læse mere om DCUs fordelspladser.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her