Grafik: Rikke Steenstrup

Velkommen til det nye www.dcu.dk

I denne uge går DCU i luften med en ny og forbedret hjemmeside.

Når du fremover går ind på www.dcu.dk for at booke dit næste campingophold, finde gode råd til campinglivet, læse de seneste tests af campingtrækkere, nyheder, finde inspiration til, hvad du kan lave i ferien, læse om medlemsarrangementer og meget, meget andet, så vil hjemmesiden ikke se ud, som den plejede.

Hjemmesiden har nemlig fået et nyt og mere moderne udseende, og tanken med det hele er, at det skal være nemmere for dig at finde det, du har brug for.
Ud over at du kan læse om campingpladserne, booke dit ophold og nemt komme til at se billeder fra stedet, vil du også fremover finde temaer med artikler om bestemte emner, der er oppe i tiden. Det kan være alt fra vedligehold af campingvognen, gas, campingpladser ved stranden, flotte oplevelser i naturen, aktiv ferie m.m.

Der vil selvfølgelig også være et helt univers, hvor du kan få overblik over DCUs mange medlemsfordele. Vi arbejder nemlig hele tiden på at give dig endnu mere for dine medlemskroner, så du også sparer penge, når du f.eks. skal have lavet test af campingvognen, besøge forlystelser rundt om i hele landet eller have den mest fordelagtige campingforsikring.

Vi håber, du vil tage godt imod forbedringerne. Er der noget, du synes, der mangler nogle pløkker, så hører vi naturligvis gerne fra dig på info@dcu.dk - så kan du hjælpe os til at hjælpe dig bedre.

 

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her