Grafik: Rikke Steenstrup

VÆR MED I AFTEN: Mød DCUs landsformand

For første gang nogensinde holder DCU et webinar, hvor du som medlem har mulighed for at stille spørgsmål direkte til landsformanden - og høre, hvad der skal ske i DCU i 2022.

Af Kirstine Krefeld

BEMÆRK - TILMELDING ER LUKKET! Sidste frist for tilmelding var 26.1.2022 kl. 15.

Har du lyst til at møde DCUs landsformand Anne-Vibeke Isaksen – og har du et spørgsmål, du gerne vil stille hende? Hvad kommer der f.eks. til at ske i DCU i 2022? Hvad, mener hun, er de vigtigste områder i DCU lige nu? Hvorfor bygger DCU luksushytter? Og hvorfor har DCU opsat shelters? Er der planer om at have campingpladser i hele Danmark? Hvordan kan det stadig være så billigt at overnatte på DCUs campingpladser? Hvordan kan du bidrage aktivt til foreningens fremtid? Eller noget helt ottende, så har du muligheden for at møde hende på et særligt webinar onsdag den 26. januar 2022 kl. 20.00.

Det er første gang nogensinde, at DCU holder sådan et webinar, som du har mulighed for at deltage i som medlem. 

Du kan tilmelde dig her
MELD DIG TIL - KLIK HER OG UDFYLD FORMULAREN

Tilmelding er nødvendigt, da det kun er for medlemmer. Når du har tilmeldt dig, så får du en mail onsdag d. 26.1. kl. 19 - altså en time før - med et link og når du trykker på linket, kommer du direkte ind i det elektroniske mødelokale. Alle medlemmer er velkomne – også hvis du bare gerne vil lytte med og høre, hvad andre spørger om.

Du kan allerede nu sende dit spørgsmål til landsformanden på redaktion@dcu.dk

Alle får svar på deres spørgsmål på eller efter webinaret.

Du har også mulighed for at møde Anne-Vibeke Isaksen på generalforsamlingerne i DCUs 7 kredse, så hvis du ikke kan deltage på webinaret, har du mulighed for at møde hende der, stille spørgsmål og høre om alle de aktiviteter, der er i DCU i dag.

 

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her