Grafik: Rikke Steenstrup

Udfordrende tid i DCU

Desværre har DCU set sig nødsaget til at opsige værter på fire af DCUs 21 campingpladser. Det er en situation, som DCU oprigtigt beklager og ønsker værterne held og lykke i fremtiden. Tidspunktet er afgørende for at blive klar til sæsonstart 2023.
 

DCUs ledelse og værterne på de fire pladser er ganske enkelt ikke enige om, hvordan DCU skal drives, men det er nu engang besluttet af en enig hovedbestyrelse, hvordan DCU skal driftes. Sådan er det nu engang på en arbejdsplads – også i DCU.

- Jeg kan ikke gå i detaljer med begrundelserne for disse opsigelser – det ved alle, når der er tale om personalesager, men jeg kan forsikre medlemmer og gæster om, at der er tale om et sagligt forløb, som går flere måneder tilbage, og hvor der naturligvis er blevet arbejdet på at finde gode løsninger.
 

Det er desværre ikke lykkes. Der florerer i skrivende stund en masse rygter især på Facebook, som vi kan afkræfte, siger DCUs landsformand Anne-Vibeke Isaksen. Det er vigtigt at understrege, at DCU lige nu gør alt for, at dette ikke påvirker pladsernes daglige drift.

Det er heldigvis vintersæson, og en plads er helt lukket. En intern vagtplan er allerede søsat, hvor gode kollegaer hjælper til, indtil permanente løsninger er fundet. Stillingsannoncer for de pladser, hvor vi mangler ansatte, er også slået op. Der er allerede sendt orientering ud til faste gæster, og der orienteres naturligvis også løbende til faste gæster, når der er ny information om nye værter o.lign..

- Vi beklager naturligvis de gener, som dette evt. kan have for vores gæster og håber på både forståelse og tålmodighed, til det hele kører igen. DCUs hovedkontor arbejder på højtryk for at gøre alle 21 campingpladser klar til sæsonen 2023, som vi har store forventninger til, siger Anne-Vibeke Isaksen.

DCU er sideløbende med dette netop kommet ud af et historisk godt år og har gennemgået en rivende udvikling. Sidste nyt er, at Danmarks største campingplads nu også ejes af DCU.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her