Truma Mover SX, rangersystem

Campingudstyr

Truma Mover SX – Trinløs og superpræcis rangering

Så er der gode nyheder til campingvognsejerne: Med Mover SX lancerer Truma et nyt rangersystem.

Tekniske og designmæssige elementer fra Mover XT indgik i udviklingen af produktet, og resultatet taler for sig selv: Truma Mover SX er det første manuelt betjente rangersystem, der kan styres trinløst. For kunderne betyder det, at de kan manøvrere campingvognen meget præcist og jævnt samt helt uden rystelser.

Intuitiv fjernbetjening
Den intelligente styringslogik og den intuitive fjernbetjening gør det hele muligt. 

– Ligesom med Mover XT kan man øge farten med skyderegulatoren og styre med drejeregulatoren. Det er endda muligt at gøre begge dele samtidig, så campingvognen nænsomt kan manøvreres rundt i en kurve, forklarer Bernd Gerlach, der er chef for European Retail Management. Desuden kan en campingvogn uden problemer drejes 360 grader om sin egen akse og kobles til bilen millimeterpræcist. 

– Campingvognsymbolet på drejeregulatoren gør det lettere at rangere. Kunden skal ganske enkelt rette fjernbetjeningen samme vej som campingvognstrækstangen – så er det ren barnemad at køre frem og tilbage, forklarer Bernd Gerlach.

Billede
Truma Mover SX, rangersystem, campingudstyr

 

Svinges ind fra siden uden håndsving
Mover SX svinges hurtigt og nemt ind og ud fra siden med en vippearm – helt uden håndsving. Og på grund af den intelligente mekanik er alt dette muligt helt uden at få sved på panden. Takket være den stærke motordrivenhed bevæger Truma Mover SX sikkert og pålideligt enakslede campingvogne med en tilladt totalvægt på op til 2.000 kg – og det endda på stigninger på op til 13 %. 

Det nye rangersystem overbeviser med tysk kvalitet, moderne design og – som det er tilfældet med alle Truma Mover-produkter – omfattende sikkerhed. Mover SX fås fra august 2017 hos alle Truma Partnere fra kr. 10.995,-