Truma, gasfilter, gas, dobbeltsæt, rabat

Truma lancerer gasfilter i dobbeltsæt

Fra januar 2017 lancerer Truma et gasfilter-dobbeltsæt til rabatpris. Det henvender sig til kunder med et gastrykreguleringsanlæg med to flasker, der kræver to gasfiltre.

Herudover sænker tilbehørsspecialisten permanent priserne på reservepatronen af Truma-gasfilteret. Se mere på Trumas hjemmeside

Effektiv beskyttelse
– På den måde vil vi gerne sende et signal om, at ren gas er vigtigt for os, forklarer Bernd Gerlach, leder af European Retail Management. Truma-gasfilteret er essentielt i autocamperen og campingvognen. Det beskytter effektivt gasanlægget mod forurenet gas og udskiller 99 % af de olieholdige partikler, der kan findes i flydende gas. På den måde sikrer filteret lang levetid for gasanlægget og alle gasdrevne apparater, som f.eks. varmeanlæg, køleskab og kogeapparat.

Image
Truma, gasfilter, gas, dobbeltsæt, rabat

Nem montering
Truma giver ingen garanti på defekte regulatorer, der bruges uden filter. 

– Der er hverken tale om en materiale- eller en produktionsfejl. Derfor er det desto vigtigere, at vores kunder anvender gasfilteret, siger Gerlach. Filteret indsættes ganske simpelt mellem regulator og gasslange og egner sig til alle vægmonterede gastrykreguleringsanlæg og til genopfyldelige tank-gasflasker.

Regelmæssig kontrol
Kunden bør kontrollere gasfilterpatronen, hver gang der skiftes flaske. Er der dråber af olieholdige rester, klare væsker eller hvide aflejringer af kalk på patronen eller i filterkoppen, er patronen mættet og skal udskiftes. Generelt bør patronerne udskiftes senest hvert andet år.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her