tre generationer, familien Outzen, Nibe, Camping Agenten

Tre generationer på camping

Familien Outzen fra Nibe har camperet i en hel livsalder og nu tages barnebarn Philip på to år med på tur.

Tekst: Anne-Vibeke Isaksen

To campingvogne, to campingtrækkere og to fortelte står side om side. Camping har altid været familiens foretrukne ferieform, men efter datteren Anna Kathrine nu selv har stiftet familie, så er de naturligvis afsted i deres egen campingvogn. Vi møder dem på sommerferie i Italien.

Anna Kathrine har fået camping ind med modermælken. Hendes forældre, tidligere ejere af Nibe Caravan og i dag indehavere af Camping Agenten, der bl.a. importerer Caravelair og Kampa-fortelte, har taget hende og to brødre med på campingferie, siden de var helt små. Det har inspireret hende til at fortsætte med camping med sin egen familie.
 

Camping 365/24/7

På mange måder kan det virke som om, familien ville få camping nok i hverdagen, men det er langt fra tilfældet. Ferie bruges naturligvis til at slappe af, få oplevelser og mødes med venner og familie, men der er også en ekstra bonus.

– Vi har masser af udstyr med på camping, så vi både kan hygge i forteltet, cykle på tur eller tænde op i grillen. Intet skal mangle, men det giver os også en virkelig god mulighed for at teste hvilket slags udstyr, der passer til hvilken slags ferie. Vi er også i øjenhøjde med kunderne, når vi selv camperer. Vi ved, hvad de taler om, når de fortæller om deres behov, siger Peter Outzen.


Mormor: Merete Outzen, 53 år
Morfar: Peter Outzen, 53 år
Indehavere af Camping Agenten

Datter: Anna Kathrine Outzen, 28 år
Sælger Camping Agenten

Svigersøn: Martin Svendsen, 37 år
Business Director

Barnebarn: Philip Outzen-Svendsen, 2 år
Legesyg campist
 

Hvorfor camping?

Merete
Det, jeg elsker ved campinglivet, er friheden til, at vi selv kan bestemme, hvor vi vil holde ferie, og så slapper jeg virkelig meget af. Vi mødes meget tit med både familie og venner, når vi er afsted.

Peter
Jeg sidder meget bag skærmen på mit kontor eller kører i bil. På camping er jeg ude, og det frie liv er det bedste ved camping.

Anna Kathrine og Martin
Vi holder ferie i samme øjeblik, som vi kører hjemmefra. Det er den bedste ferie med børn, fordi vi bare tager dagen, som den kommer. Ingen stress, og det nyder vi alle.

Meretes yndlingsdestination
Italien

Peters yndlingsdestination
Danmark

Anna Kathrine og Martins yndlingsdestination
Italien
 

Vil du også fortælle din campinghistorie, så send en mail til redaktion@dcu.dk – gerne med et foto af dig og din familie samt dit campingudstyr.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her