Trådløst netværk på DCUs campingpladser

Et abonnement på henholdsvis 4 timer, 8 timer eller 12 timer begyndes, når der første gang indtastes brugernavn og password. Der kan løbende logges af og på i en periode på en måned fra første login. Der er automatisk aflogning efter 15 minutter, når der er inaktivitet på forbindelsen.

Abonnement kan kun være aktiv på en enhed ad gangen, men kan godt deles mellem fx en mobil og PC.

Der er tilstræbt den hurtigste bredbåndsforbindelse, som kan leveres som standardløsninger fra teleselskaberne. Afhængig af campingpladsens beliggenhed varierer tilbuddet om hastighed meget - lige fra 1 megabit til 50 megabit til deling mellem campingpladsens brugere.

Det trådløse hotspot giver mulighed for at tjekke mails og få adgang til internet, dog må det ikke forventes at kunne steame radio/tv. Campingpladserne er ca. 80% dækket. Der er af DCUs hovedbestyrelse fastlagt en prispolitik for hotspot abonnementer pr. kalenderår.

Netværksstandart 802.11b/g/n

DCU fralægger sig ansvaret for afbrydelser, som skyldes strømsvigt, atmosfæriske forstyrrelser eller udfald fra leverandøren af bredbåndsforbindelsen. Brugeren er selv ansvarlig for brugen af mobil, pc, netværket og Internettet. Netværket må ikke anvendes til ulempe for andre.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her