Outwell, campingudstyr, campingmøbler, møbler, stole, drømmeseng

Tid til nye campingmøbler?

Outwell lancerer i 2017 et nyt møbeldesign i smarte farver.

Det prisbelønnede skandinaviske brand lancerer en ny grå farve for at opnå den enkle, rolige atmosfære på campingpladsen, som føles så hjemlig. Denne inspiration er også tydelig i designet af den nye Outwell-kollektion af foldemøbler.
 
Kollektionen er udvidet med tre nye stole og en seng og giver et bredt udvalg af solide, komfortable møbler i grøn, sort og den nye grå, som alle er udstyret med en flot farvekoordineret pulverlakeret hybridramme.
 
Hybridrammerne indeholder stål og aluminium for at opnå den rette balance mellem styrke og vægt, så alle sæder, liggestole og senge kan bære 125 kg. Pulverlakeringen beskytter rammerne, som sammen med det slidstærke polyesterstof bevarer møblernes udseende. 


De tre nye stole omfatter Chino Hills i samme stil som en Director-stol. Den har et fantastisk nyt højdeindstilleligt sidebord, der kan drejes frem foran stolen og vippes. 

Image
Outwell, campingudstyr, campingmøbler, møbler, stole


− Praktisk, hvis man vil sidde behageligt, når man læser eller surfer på internettet. Den integrerede kopholder gør bordet endnu mere funktionelt. Gorman Hills har komfortabel polstring i sæde og ryg og en kant på sædet, der gør den endnu flottere. En opbevaringslomme i siden med flaskeholder sikrer, at ting som solbriller altid er lige ved hånden.
 
Outwell har ikke glemt børnene − Pine Hills Junior har en sikker ramme, der forhindrer stolen i at vippe, og en regulerbar fodstøtte, som giver en komfortabel siddeplads for mindre børn uanset deres størrelse. Det ene af stolens stofarmlæn er forsynet med en kopholder.
  
Den nye Vacaville Hills-seng er udstyret med en enestående mekanisme til hurtig udtrækning/sammenfoldning, som gør det nemt at rede seng. Den skal ikke samles, der er ingen samlinger, der skal rettes ud, og der skal ikke kæmpes med genstridige rammer – bare træk i håndtagene for at åbne og lukke den hurtigt. Vacaville er endda udstyret med en opbevaringslomme, og den tilhørende kopholder samt lynlåslommen, netlommen og telefonlommen gør det let at finde de uundværlige ting om natten.

Image
Outwell, campingudstyr, campingmøbler, møbler, stole, drømmeseng

 
Vejledende udsalgspriser: Chino Hills kr. 599,95; Gorman Hills kr. 549,95; Pine Hills Junior kr. 379,95; Vacaville kr. 999,95.  

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her