Adora 673 PK, campingvogn, Caravan Salon Düsseldorf

Teenagere får egen indgang i ny campingvogn

Adria har lavet en campingvogn, der tilgodeser familier med store børn eller teenagere.

Det er set før, at campingvognsproducenterne laver særlige afdelinger til familiens yngste medlemmer med egne senge, siddegruppe og badeværelse.

På Caravan Salon Düsseldorf gik Adria imidlertid skridtet videre og viste lidt af en sjældenhed i skikkelse af den nye køjevogn Adora 673 PK, der udmærker sig ved at have to indgangsdøre. Dermed får familiens store børn/teenagere mulighed for at liste uforstyrret ind og ud af deres egen indgang i campingvognens bagende uden at forstyrre forældrene i modsatte ende af vognen.
 

Dejligt lysindfald

Adora 673 PK er bygget op med fransk dobbeltseng helt i front med stort skyroof-vindue over. Midt i vognen er køkkenet med Thetford-køleskab på 142 liter samt stor siddegruppe, hvor der er mulighed for yderligere overnatning, hvis behovet er der.

I forlængelse af siddegruppen er der toilet på den ene side og separat brusekabine modsat.

Helt bagest er børne-/teenageafdelingen med køje, skab, sofa og badeværelse. Sofaen kan omdannes til en dobbeltseng, hvis man foretrækker det. En fin detalje er desuden, at der er eget tv-ophæng i teenageafdelingen, så de unge mennesker kan se, hvad de har lyst til.

Image
Adria Adora 673 PK, campingvogn, Caravan Salon Düsseldorf


Dansk aftryk

En lille kuriositet set med danske briller er, at den nye indretning fra Adria delvist er blevet til på opfordring fra en dansk campist, som følte, at der manglede en vogn til familier med store teenagere. Du kan læse mere om det i artiklen nedenfor og i Camping-fritid #8 2018.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her