Foto: Adobestock

Tak for i år – og på gensyn i 2021

Det har været et noget specielt 2020, men DCUs formand, Anne-Vibeke Isaksen, er taknemmelig for de mange medlemmers og gæsters besøg på campingpladserne – og så er der nogle helt særlige og store ting, hun ser frem til i 2021.

- Først og fremmest vil jeg sige tusind tak til alle de medlemmer og campister, der valgte at bo på DCUs campingpladser i år. Det betyder meget for os, at vi har haft mange besøg, så det ikke bliver et blodrødt regnskabsår, som det gør for mange andre i det danske samfund, siger DCUs formand Anne-Vibeke Isaksen.

- Derudover skal der lyde en kæmpe tak til alle DCUs ansatte for at stå last og brast i alt det, de er blevet budt i år. DCUs medarbejdere har ydet en kæmpe indsats i forhold til at passe på gæsterne og på sig selv. Jeg er meget stolt over det, vi har præsteret i DCU i år. For mig er det også et bevis på, hvad vi kan, når tiderne bliver mere normale igen, siger hun.

Historisk mange aktiviteter

- Vi har jo lagt en ny strategi for, hvad der skal ske i DCU, og mange andre havde nok ment, at det var klogere lige at slå bremsen i og afvente situationen i år. Men det har vi ikke gjort, og det fortæller mig, at DCU er en meget stærk organisation med en stærk hovedbestyrelse og forretningsudvalg. Så tusind tak til alle.

- På DCUs vegne er jeg meget optimistisk og positiv ift. både pandemien og den udvikling, vi har sat i gang i DCU til glæde for medlemmerne. Der har været historisk stor aktivitet på vores pladser i 2020, og de aktiviteter fortsætter i 2021, så der er meget, medlemmerne kan se frem til. Vi har gang i flere forbedringer på pladserne, og så skal vi jo have åbnet vores plads på Bornholm. Den åbner til sæsonen den 19. marts. Vi holder selvfølgelig et officielt åbningsarrangement for medlemmerne, og detaljerne kommer ud i det nye år – hold øje med www.dcu.dk, Facebook og nyhedsbrevet.

Nyt museum og sæsonstart

- Derudover åbner vi det nye Camping Outdoor Museum den 1. maj på Egeskov. Det glæder jeg mig også rigtig meget til. Lige præcis samarbejdet med Egeskov viser også, at DCU er kommet op i et andet gear i forhold til tidligere. Vores vedtægter handler jo om at skabe et rum for, at danskerne kan komme ud i naturen og på camping, og netop det peger samarbejdet med Egeskov også direkte ind i. Det passer desuden rigtig godt ind i den tid, vi lever i, hvor vi søger ud i naturen og søger nærværet med hinanden – og jeg tror, det er noget, vi kommer til at mærke meget mere til i 2021.

- I DCU glæder vi os selvfølgelig også rigtig meget til sæsonstart den 19. marts. Det er altid en helt særlig dag, hvor vi byder gæsterne velkommen ude på pladserne – alle former for gæster.

- Nu håber jeg, at julefreden vil sænke sig, og at vi allesammen kan nyde julen og hinanden – selv om den ikke bliver, som man havde planlagt eller forventede. Men når bare vi passer på hinanden, skal det nok blive en god jul alligevel, siger Anne-Vibeke Isaksen.

 

 

 

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her