Foto fra DCUs nye campingplads ved Rønne, som åbner til foråret 2021. Foto: Rasmus Schønning

Nyheder

Tag til Bornholm med campingvogn for 19 kr.

Fra 1. oktober og resten af året koster det kun 19 kr. at få bil og campingvogn med færgen på såvel Rønne-Ystad som Rønne-Køge. Muligheden gælder begge veje, og der er 4.000 billetter i alt.

Corona er skyld i meget i 2020, og den lumske virus er også årsag til, at Bornholmslinjen fra 1. oktober og resten af året tilbyder, at rejsende med bil og anhænger kan sejle til eller fra Bornholm for blot 19 kr. Tilbuddet gælder begge veje på Rønne-Ystad og Rønne-Køge.

Skal ramme en gennemsnitspris

Årsagen til de lave priser er, at Bornholmslinjen har indgået en aftale med staten om at ramme en gennemsnitspris for overfarterne til og fra klippeøen. Første halvår af 2020 var der naturligt nok meget få rejsende med bil og anhænger, fordi landet i en stor del af perioden var lukket ned. Derefter kom højsæsonen, hvor der som sædvanligt var mange campister på Bornholm, men kombinationen af få rejsende første halvår og mange rejsende i højsæsonen har gjort det svært at ramme den aftalte gennemsnitspris. Derfor skal der sælges billige billetter resten af året, og det er forklaringen på, at du fra 1. oktober og resten af året kan rejse på begge ruter med bil og anhænger for blot 19 kr. Det er således ikke prisen, der skal afskrække fra et efterårsbesøg på Bornholm.

Kan få billetten ændret

Dem, som allerede har booket en tur til perioden, kan få billetten ændret og erstattet den med en 19-kroners billet. Også dem, som allerede har booket en tur med bilen, og som nu gerne vil have en anhænger med, kan få billetten ændret til en ny til 19 kroner. Det kræver selvfølgelig, at der sættes en anhænger efter bilen.

De fleste gæster med reservationer i perioden vil ifølge Bornholmslinjen blive kontaktet med muligheden for at få en kampagnebillet. Dog skal rejsende på handicapbillet ringe til kundeservice for at være sikre på, at de kommer til at holde det rigtige sted på færgen.

Der er 4.000 billetter i alt. Kampagnen slutter ved årsskiftet, eller når/hvis alle de 4.000 billetter bliver solgt.