Berg River Resort, Sydafrika, autocamper

Tag på safari i autocamper

Jysk Rejsebureau tilbyder som den første danske rejsearrangør skræddersyede autocamperferier i Sydafrika. 

Nu får danskere, der drømmer om at opleve ”The Big Five” og besøge lokale vinproducenter i Sydafrika, mulighed for at udforske landet på egen hånd på roadtrip i autocamper.

Jysk Rejsebureau har nemlig som den første danske rejsearrangør introduceret skræddersyede camperferier til det ikoniske safariland.

– Sydafrika er et nemt land at rejse rundt i, og med en camper får man mere frihed på rejseruten og mulighed for at tilbringe en større del af ferien ude i naturen og nationalparkerne, fordi man ikke behøver køre til og fra overnatningsstederne, forklarer Niels Amstrup, direktør i Jysk Rejsebureau.

Image
Addo Elephant Nationalpark, Sydafrika, safari

 

En værdig konkurrent til USA

Jysk Rejsebureau har i perioden januar-september 2018 øget sit salg af rejser til Sydafrika med 29 procent sammenlignet med året før. Det skyldes formentlig landets spændende blanding af kultur, safarioplevelser, historie, vingårde, dykning, hvaler og vandring omkring Drakensbjergene.

– Samtidig er Cape Town en fed storby med gode strande og det ikoniske Table Mountain. Og så har Sydafrika den fordel, at det er i samme tidszone som Danmark, så man slipper for jetlag, ligesom der er flere nationalparker i malariafri områder, siger Niels Amstrup, der peger på destinationen som alternativ til USA, Canada, Australien og New Zealand.

 

Værd at vide

– Sydafrika ligger på den sydlige halvkugle og har derfor vinter i den danske sommer – men man kan rejse dertil hele året.

– Selvom infrastrukturen i Sydafrika gør det nemt at rejse rundt på egen hånd, er det vigtigt at bruge sin sunde fornuft på camperferien. Sikkerhedsniveauet er ikke som i f.eks. USA eller New Zealand, og det er derfor vigtigt at planlægge sin rute, så man er fremme ved sit overnatningssted, inden det bliver mørkt – og undgå at køre om natten.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her