Foto: Rasmus Schønning

Tag på ferie i en lun hytte - og få 10% rabat

Tag på ferie eller en spontan campingtur i en lun hytte. Som medlem af DCU sparer du oven i købet 10%, når du lejer en hytte på en af DCUs campingpladser fra nu og frem til 26. juni 2021.

Har du lyst til at prøve en virkelig nem måde at tage på campingferie på, så lej en af de mange hytter på DCUs campingpladser. Der er forskellige typer hytter i forskellige prislejer til forskellige behov, men fælles for dem er, at du som medlem af DCU får 10 % rabat på lejen i lavsæsonen, som går fra slutningen af august 2020 til 26. juni 2021.

Prøv de nye luksushytter

For at kunne tilbyde medlemmerne det nyeste har DCU opført 12 splinternye hytter i DCU-regi fordelt med tre hytter på DCU-Camping Odense, tre på DCU–Camping Rørvig Strand, tre på DCU-Camping Ålbæk Strand og tre på DCU-Camping Gjerrild Strand, som er blevet stillet op i løbet af foråret og den tidlige sommer 2020.

– Det er de såkaldte Excellent-huse, som er på 38 kvadratmeter med bad, toilet og med ovenlys, som skaber et fantastisk flot lysindfald. Hytterne har også store terrasser, gulvvarme og opvaskemaskine, så det er virkelig luksuriøst, fortæller driftsleder i DCU, Per Malle. 

Tag venner og familie med på camping

DCUs landsformand, Anne-Vibeke Isaksen, er glad for at DCU kan tilbyde medlemmer og gæster muligheden for at overnatte i de nye, store hytter. 

– Hyttecamping har allerede vist sig at være en stor succes på andre campingpladser, og det er noget, DCU har manglet lidt. Hytterne kan også bruges til, når andre campinggæster i telt, campingvogn eller autocamper vil have familie eller venner med på camping, men som måske ikke har lyst til at sove i telt eller vogn. Og måske kan det bidrage til, at nye får lyst til camping, når de opdager hyggen på pladserne. Den mangfoldighed, som camping kan tilbyde, og som ingen andre ferieformer kan, vil vi i DCU gerne være med til at understøtte, siger Anne-Vibeke Isaksen.

 

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her