Bluetooth Media Controller, Adria, musik, lyd i campingvognen

Tag dit yndlingsorkester med på campingferie

Der kommer hele tiden nye gadgets i campingvognene, og en af Adrias seneste er den smarte Bluetooth Media Controller, som sender din musik fra telefonen ud i vognens højttalere.

Uanset om du danser tango til tonerne af radioavisen, kaster dig rundt på gulvet i en halsbrækkende breakdance til Rasmus Seebach eller ”slår med håret” til Hansi Hinterseer, så er en af Adrias seneste gadgets sandsynligvis noget, du vil sætte pris på.
Kort fortalt sender den nye Bluetooth Media Controller lyden fra din telefon, tablet eller computer ud i campingvognens højttalere.

Er standardudstyr på 4 ud af 5 modelserier
– Fire ud af fem af vores modelserier er udstyret med Bluetooth-modulet, så det er ikke engang noget, man skal ud og investere i, forklarer Per Højgaard fra Adria-importøren.

Kun Aviva-serien er ikke født med Bluetooth-forstærkeren, men til gengæld er den forberedt til nem og hurtig installation. Det betyder, at man kan tilkøbe selve forstærkeren for et beskedent beløb, og så er man kørende.

For fuld musik på 30 sekunder
Bluetooth Media Controlleren er en lille forstærker, der er forbundet med campingvognens højttaleranlæg.

Man kan tilslutte PC eller andre lydafspillere via et stik, men de fleste vil nok benytte muligheden for at opkoble sig trådløst via Bluetooth. Det tager kun 30 sekunder, og så er der lyd igennem.

– Fra telefonen, tablet eller computeren kan man afspille musik fra en af musiktjenesterne, eller man kan afspille radio fra app’en. Sidder man og ser videoklip på YouTube eller nyder en film fra Netflix, kan dette også sendes ud over anlægget. Det er med andre ord noget, som de fleste vil kunne drage nytte af, slutter Per Højgaard fra Adria.
 

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her