Foto: Rasmus Schønning

Tæt løb i Årets Campingtrækker 2021

Hvilken af de ti nominerede biler vandt Årets Campingtrækker 2021? Find ud af det og læs juryens bedømmelser her.

Af Morten Brunsgaard Bek
Foto: Rasmus Schønning og Lasse Løndahl Henriksen

Det er vidt forskelligt, hvad danske campister kigger efter, når de skal vælge ny bil. En bil vil være uinteressant for nogle mennesker, fordi den er for lille eller slet ikke kan have det krævede antal kilo på trækkrogen, mens andre vil gøre så meget som muligt for at holde prisen nede. Det er nogle få af de mange praktiske årsager, der gør, at forskellige campister vælger forskellige biler - og så har vi ikke engang berørt mere uhåndgribelige emner som smag og behag, bilmærkers image og kundernes loyalitet.
Når vi hos DCU tester biler som campingtrækkere, så forsøger vi at få den bedst mulige variation af biler til test, så vi repræsenterer så mange medlemmer som muligt, og den bedste lejlighed til at vise flaget og gøre alvor af de ord er vores årlige kåring, Årets Campingtrækker. Derfor har vi igen i år, til Årets Campingtrækker 2021, samlet et varieret felt af biler, hvor forskellige biltyper, forskellige motoriseringer og i særdeleshed forskellige prisklasser er repræsenteret. Ingen bil er som udgangspunkt uinteressant, men da endnu kun meget få og meget dyre elbiler, som må trække en mere end symbolsk vægt (udmærket til en cykel eller en lille havetrailer), har ingen elbil endnu fundet vej til kåringen.

I årets test kan flere modeller lades op  
Men det er bestemt ikke ensbetydende med, at de 10 biler, vi har samlet til årets kåring, ikke er elektrificeret til den store guldmedalje. For et år siden, da vi skulle kåre Årets Campingtrækker 2020, kunne et fåtal af de 10 biler i feltet fås som plug-in-hybrid (PHEV), altså med både forbrændingsmotor og elmotor, og ingen PHEV var at finde i feltet. 
I år er status en ganske anden.

Indholdet på denne side er kun for DCU-medlemmer

Du kan se typer af medlemskaber og melde dig ind lige her

Log ind

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her