StandBy – forteltet til al slags vejr

StandBy forteltet har gennemgået mange årtiers udvikling og er gennemtestet af campister i de helt rette elementer – nemlig i den svenske og norske natur. Her står disse fortelte året rundt, og har gjort det igennem flere årtier. Faktisk er det således at nogle af de første fortelte der blev stillet op i Sverige, står der endnu

Egnet til de danske campister
- Da vi begyndte at forhandle StandBy forteltene i Danmark, var der rigtigt mange der var skeptiske. De danske campister kunne ikke se hvad man skulle bruge et sådan fortelt til. I Danmark, fortæller John Damgaard fra Dansk Teltimport, og fortsætter. Mange hårde storme og kolde vintre senere med kollapsede almindelige fortelte til følge, står der nu flere hundrede af disse StandBy fortelte rundt omkring på de danske campingpladser.

StandBy teltene har en så unik konstruktion, at skulle man have lyst til at køre en tur med sin campingvogn, er det ikke mere besværligt end at man trækker campingvognen væk, monterer bagstykket på forteltet, hægter campingvognen på krogen og kører ud og oplever omgivelserne.

Forteltene er konstrueret med et stærkt stel og en meget kraftig teltdug, samt en tag dug af kraftigt lastvognspresenning/kappelvæv. Dette gør StandBy forteltet til et meget stærkt og kan dermed tåle stort set alt, hvad det danske vejr fører med sig.

Et StandBy fortelt fås i mange forskellige størrelser der passer til stort set alle campingvogne.
- Med et StandBy telt camperer man problemfrit hele året, og så passer StandBy teltet på næsten alle campingvogne, og er ikke afhængigt af vognens skinnemål, slutter John Damgaard. 

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her