Sprite Super Quattro FB campingvogn

Campingvogn

Sprite – engelsk enegang

Engelske Sprite overrasker med en anderledes indretning i sin Super Quattro FB til 2019-sæsonen.

Omkring 2.100 udstillede vogne fordelt på cirka 130 forskellige caravanmærker kan efter tre dage på messegangene give følelsen af at have set det meste før. Så er det godt, at engelske Sprite formår at gå egne veje og overraske med sin Super Quattro FB. For hvornår har man senest set en vogn med fransk dobbeltseng i front, som samtidig er udstyret med to enkeltsenge i bagenden?

Benyttes udtrækket, kan de to enkeltsenge omdannes til en dobbeltseng, ligesom man kan vælge at benytte enkeltsengene som to sofaer og dermed supplere den store siddegruppe, vognen er udstyret med centralt.

Billede
Sprite Super Quattro FB campingvogn, siddegruppe

 

Over for siddegruppen er køkkenet, mens badeværelset med brusekabine er placeret helt i front ved siden af dobbeltsengen. Dermed kan man tømme toiletkassetten ud i det fri i stedet for ud i forteltet.

Om det er muligt at sælge en vogn af denne type, skal vi ikke gøre os til dommer over, men utraditionel og velbygget er den i hvert fald. Sprite Super Quattro fås også i en DB-version, der også har enkeltsenge bagest, men hvor dobbeltsengen i front er byttet ud til fordel for køjer til de yngste. Også her kan enkeltsengene laves om til en dobbeltseng.