Spis alle de is, du vil – vær aktiv på ferien

Selvom om de fleste forbinder ferien med afslapning, viser flere undersøgelser, at danskerne er vilde med at pakke løbesko, cykler og andet godt udstyr til aktiv en ferie

Af: Anne-Vibeke Isaksen

Saltum Strand Camping går forrest
Der er en lang række campingpladser, der mere eller mindre tilbyder aktiv ferie. Ikke bare på den måde, hvor du selv kan cykle en tur i området, men hvor der er instruktion og fx fitnesstimer, du kan deltage i. Saltum Strand Camping ved Løkken er en af de campingpladser i Danmark, der går forrest, og har gjort det i mange år. Inspirationen finder ægteparret Jette Holt og Michael Overgaard bl.a. på La Santa på Lanzarote.

Alt fra maraton til zumba
Alle kan være med, når det gælder aktiv ferie på Saltum Strand Camping. Alle sportsaktiviteter er med uddannede og dygtige instruktører. Ugeaktiviteterne består af løb, MTB både for børn og voksne, Zumba®fitness, og som noget helt nyt Ocean Rescue Camp for børn. Der er fast ugentlig mini-Duathlon, og hele sommeren igennem er der fast morgenløb kl. 8.00 med instruktør. Holdsport kommer omkring alt fra coretræning, Zumba®fitness, crossdance, bodytoning, mindfulness eller yoga. Hver aften er der social holdsport, hvor der spilles alt fra høvdingebold, streethåndbold, fodbold til rundbold.
- Vi ser utrolig mange af vores gæster deltage i de mange aktiviteter, fordi de også træner i hverdagen, og gerne vil holde formen ved lige på ferien. Der er også god mulighed for at prøve noget nyt eller kickstarte sin træning, nu hvor tiden måske tillader det, siger Jette Holt.

Image

Flere aktiviteter på vej
Inden for sport er der altid gang i en masse nye aktiviteter. Det, der rører sig lige p.t., er det urbane, crossfit, crossdance, trailrun, MTB, parkour, outdoor sport generelt, hvor man blot møder op på boldbanen, og så er vi i gang. Sidste sommer indviede campingpladsen en seks km lang motionssti, hvor man kan klatre på pæle, kaste med stammer, rapelle, øve interval, dyrke styrketræning, eller blot gå en tur. 

Om Saltum Strand Camping
Saltum Strand Camping har eksisteret omkring 50 år. Jette og Michael købte pladsen i 2005, og de sidste 10 år har de arbejdet aktivt på at udvikle campingoplevelsen på Saltum Strand Camping. Det gælder alt fra muligheden for at udøve til at afprøve sportsgrene, som passer til tiden og området. Saltum Strand Camping har 310 campingenheder, 35 hytter, swimmingpool, tennisbaner, sportsområde med fodbold, streetbasket, hoppepude og meget mere. Den kønne plads ligger en km fra en af Danmarks skønneste badestrande, og i området er der adgang til et unikt stisystem på 20 km. I området ligger badebyerne Løkken og Blokhus samt Fårup Sommerland.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her