Grafik: Rikke Steenstrup

Spar tid og penge: Book din ferie online

Du kan både spare tid og penge ved at booke dit ophold i ro og mag online frem for at ringe.

Af Redaktionen

Der er gang i bookingerne på DCUs 20 campingpladser – og det er vi naturligvis rigtig glade for. Den store efterspørgsel betyder desværre også ekstra travlhed på telefonerne både hos medlemsservice og campingpladserne og dermed ventetid for vores – heldigvis tålmodige – medlemmer og gæster.

DCUs bookingsystem er relativt nyt, og derfor er der måske mange, der ikke ved, at det er muligt at booke online på www.dcu.dk. Her finder du den eller de campingpladser, du gerne vil besøge, trykker på den røde "Book ophold"-knap, vælger datoer og klikker dig frem i forhold til dine ønsker. Det er nemt, hurtigt og du kan selv vælge, hvor på pladsen du vil ligge.

Når du booker direkte online, sparer du både tid i forhold til at vente i telefonen – og bookinggebyret på 35 kr. Det er dét gebyr, der kommer på, når du booker via mail eller i telefonen.

Har du spørgsmål til campingpladsen, så er det hurtigste ofte at sende dem en e-mail. Du finder campingpladsens e-mailadresse på campingpladsens side på www.dcu.dk

Vi glæder os til at tage imod dig på DCUs 20 campingpladser.

 

 


 

 

 

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her