29-7-22_DCU-Camping_Aalbaek_Strand_2022_foto_Lasse_Loendahl_Henriksen-38.JPG

Sommer på DCU-Campingpladser

Drømmer du om at campere hele sommeren? Der er stadig få sæsonpladser ledige.

Har du altid drømt om en lang campingferie? Så er det nu, du skal slå til. Der er stadig nogle få ledige pladser tilbage på enkelte af DCUs 20 campingpladser. 

 

Jylland

En af de pladser, hvor du stadig kan nå at bestille en sæsonplads, er på DCU-Camping Holstebro Sø. Her kan holde en aktiv ferie, hvor der både er mulighed for at bade i den smukke sø og sejle en tur i kajak. Der er også masser af gå- og cykelruter i området. Campingpladsen har også aftaler med en lang række lokale aktører, så du kan komme med på cykel-, surf- og løbeture.

Hold en skøn lang ferie på som sæsongæst på DCU-Camping Ålbæk Strand. Campingpladsen ligger på toppen af Danmark og byder på smuk natur, en børnevenlig sandstrand og spændende udflugter til blandt andet Grenen og Råbjerg Mile fra campingpladsen tæt ved Skagen, hvor der er masser af plads til leg og afslapning.

DCU-Camping Holstebro 

DCU-Camping Ålbæk Strand

Fyn 

Nyd en sæson på DCU-Camping Odense, hvor du kan kombinere by, ferie og naturoplevelser. Odense er en dejlig by, som byder på meget andet end H.C. Andersen, og når du bor på DCU-Camping Odense, er du tæt på både by og natur. Campingpladsen ligger lige ved Hunderupskoven og tæt på Fruens Bøge, hvor der er gode muligheder for at gå. Skulle du alligevel blive fristet til at komme ud at spise, en tur i biografen, på museum eller til koncert, så ligger Odense centrum bare fire kilometer væk. 

DCU-Camping Odense 

Sjælland 

Det er lige nu muligt at sikre sig en sæsonplads på DCU-Camping Kulhuse, hvor du kan holde ferie i et af de mest naturskønne områder på Sjælland. På spidsen af Hornsherred finder du en skøn plads med fred og ro midt i et særdeles naturskønt område. Sandstranden er kun et stenkast væk og indbyder til vandlege og slentreture i vandkanten. Der er også mulighed for at tage et smut til Hundested, hvor I kan opleve havnen med de små butikker, minigolf og fine spisesteder.

Nyd en skøn ferie på DCU-Camping Rågeleje Strand, hvor der endnu er ledige forårs- og helårssæsoner. Campingpladsen ligger tæt på stranden og lige ved dejlige Heatherhill, der er et vidunderligt naturområde, som leder tankerne i retning af det skotske højland. Området er oplagt til gåture, og skulle du trænge til variation så kør til nabobyen Tisvilde, hvor du kan gå en tur i Troldeskoven med de krogede træer, eller kør efter kage hos bageren i Liseleje. 

Med en forårsplads eller sæsonplads på DCU-Camping Nærum, har i god tid til at udforske København og Nordsjælland. Der er kun 30 minutter i bus til København centrum. I bor i grønne omgivelser ved Dyrehaven, Bakken og er stadig tæt på Københavns mange attraktioner, spisesteder og stemning i verdensklasse.

DCU-Camping Kulhuse

DCU-Camping Rågeleje Strand

DCU-Camping Nærum

 

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her