Jepotech alarmer

Sørger for sikker søvn

Jepotech er på banen med to nye alarmer til autocamper og campingvogn.

To helt nye produkter fra Jepotech ApS sigter begge på sikkerhed, så man som campist kan sove trygt. Det drejer sig dels om en kuliltealarm, dels Triple-gasalarmen, der begge kan bruges i såvel campingvogn som autocamper.
 

Lettere og billigere

Det er heldigvis yderst sjældent, der sker ulykker med gas og kulilte i campingvogne og autocampere, men der er trods alt en teoretisk risiko til stede. Gas er tilsat et sporingsstof, så det kan lugtes, hvorimod kulilte ikke lugter af noget, hvilket betyder, at man kan blive kulilteforgiftet uden at registrere det. Med de nye alarmer er det blevet både lettere og billigere at sikre sin campingvogn eller autocamper mod disse gasser.

 

Sættes op som en røgalarm

Kuliltealarmen fra Jepotech kører på almindelige AA-batterier og sættes op som en almindelig røgalarm, den beskytter mod den farlige og dødelige kulilte. Kuliltealarmen dækker den internationale standard EN50291 og er selvfølgelig CE-godkendt. Alarmen er udført i et design som en røgalarm og har kun en blinkende diode i standby mode. Der er alarmlyd og lys samt display til udlæsning af kulilteniveauet.

 

Er helt dækket ind

Triple-gasalarmen er en helt nyudviklet gasalarm, der dels dækker butan- og propanflaskegas, dels bedøvelsesgasser og kulilte, så her er man helt dækket ind. Alarmen leveres med ekstra sensor, der sættes separat, så alarmen både dækker de tunge og de lette gasarter. Gasalarmen tilsluttes 12V-installationen, og efter en kalibreringsopstart er den klar. Alarmen er lille og kan monteres skjult. Den medfølgende ekstra sensor skal monteres højt. Gasalarmen er godkendt og dækker de internationale standarder EN55032, EN55024 og EN50270 og er selvfølgelig CE-godkendt.

Begge alarmer udbydes til meget konkurrencedygtige priser og kan købes hos de fleste camping- og autocamperforhandlere. De vil være i butikkerne i starten af 2019, ligesom det vil være muligt at opleve nyhederne på camping- og feriemesserne i januar og februar i København, Odense og Herning.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her