Outwell, lanterner, lygter, lys, lamper, campingudstyr, campinggrej

Smart lanterne med mobiltilkobling

Teknologien kan forbedre udendørsoplevelserne på mange måder, og den nye Obsidian-lanterne fra Outwell giver mulighed for musik og kommunikation i én løsning.

Obsidian er en smart vandafvisende lanterne, som er praktisk og flot på ethvert bord. Den har en lysstyrke på 40 lumen, tænd/sluk-funktion og lysdæmper med natlys. Lanternen kan også bruges til at oplade en mobiltelefon og fungerer som trådløs højttaler. Den leveres med lydkabel og mikrofon, så MP3-afspilning og mobiltelefoner kan kobles sammen til et underholdnings- og kommunikationscenter. Det er muligt at indstille lydstyrken, afspille forrige og næste nummer, og man kan modtage og afslutte opkald med en praktisk indbygget mikrofon. To litiumbatterier på 2.200 mAh tager syv timer at oplade og kan give op til 16 timers lys eller 15 timers trådløs afspilning.

Image
Outwell, Obsidian, lanterner, lygter, lys, lamper, campingudstyr, campinggrej

  
Obsidian supplerer de gennemtestede Carnelian-lanterner, som kan anvendes med engangs- og genopladelige batterier og har flere lysstyrkeindstillinger og funktioner. Disse fås nu i flotte nye farver: Lime Green, Opal Blue og Cream White.
  
Outwell har også lanceret tre nye lamper, som er baseret på virksomhedens meget anerkendte Collaps-teknologi, der gør det muligt at klappe produkterne sammen og spare plads. Den nye hænge-/bordlampe Amber og hængelampen Polaris fås i samme farver som Carnelian-lanternerne, og deres LED'er på 200 lumen bruger seks AA-batterier. Begge modeller har lysdæmperfunktion.

Image
Outwell, lamper, lys, lanterner, campingudstyr

Image
Outwell, Polaris, lamper, lys, lanterner, campingudstyr
 

 

Den nye Orion er også udstyret med Collaps-teknologi og lysdæmperfunktion – hængelampen lyser med 360 lumen og har 5 meter kabel og 230 V- eller 2 A USB-stik. Lampen kan betjenes med en fjernbetjening.
 

Image
Outwell, lamper, lys, lanterner, campingudstyr


Yderligere oplysninger, herunder priser og nærmeste forhandler, kan findes på outwell.com
 
Vejl. udsalgspriser: Obsidian DKK 629,95; Amber DKK 349,95; Polaris DKK 399,95; Orion DKK 479,95
 
Bemærk, at de angivne brændetider afhænger af de anvendte batterier og omgivelsestemperaturen.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her