Outwell, Jimbu Stove, gasblus, gasdåser, campingudstyr

Slip for store gasflasker på campingturen

Outwell lancerer fire nye gasblus, der bruger praktiske gasdåser.

Gasdåserne overholder kravene i EN 417, og derudover er denne type gasdåse ikke alene lettilgængelig verden over. Dens begrænsede størrelse gør den også nem at pakke og transportere.

Gourmet-kollektionen omfatter nu de to nye blus, Olida og Jimbu. Begge har et låg, der kan fungere som en integreret vindafskærmning med sidevægge, som beskytter mod træk og øger effektiviteten af de rustfri stålbrændere. Piezo-tænding og en PTFE-slange med automatisk sikkerhedsudkobling og rustfrit ståltrådsvæv af høj kvalitet er standard for alle fire gasblus. Olida har to 3.000 W-brændere, mens Jimbu har en enkelt 3.500 W-brænder og en praktisk 1.500 W-grill med drypbakke, som er perfekt til alle campingkokke, der ønsker alsidig udendørs madlavning.

De nye og mere enkle Appetizer-gasblus, som supplerer de populære gasblus med tre brændere og grill, fås i to modeller: Gasblus med én brænder og to brændere. Begge har 3.000 W-brændere i rustfrit stål i stabile, lave stålrammer med individuel variabel varmestyring. EN 417-gasdåsen tilsluttes vha. en PVC-slange med automatisk sikkerhedsudkobling.

Endelig er der Appetizer Select: Et nyt stabilt gaskomfur med lav stålramme, der anvender en MSF-1A-butanpatron, som er sikkert placeret i et indbygget rum. Gaskomfuret, som opfylder EU's nye lovgivning, har automatisk piezo-tænding til 1.900 W-brænderen af rustfrit stål.
  
Vejl. udsalgspris: Olida DKK 569,95; Jimbu DKK 749,95; Appetizer 1 DKK 219,95; Appetizer 2 DKK 339,95; Appetizer Select DKK 159,95

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her