FFA vintercamping

Skyd campingsæsonen i gang på Ferie for Alle

Hvis du har planer om at overnatte på campingpladsen i forbindelse med Ferie for Alle-messen, er det en god idé at reservere plads nu. Bestiller du før 1. februar, sparer du 100 kr.

Tekst Torben Brandt

Selvom foråret stadigvæk kan synes langt væk den sidste weekend i februar, så er det der, at en del campister trækker vognen ud af vinterhiet og tager på årets første campingtur, når de besøger Skandinaviens største feriemesse, Ferie for Alle i Messecenter Herning (MCH). Og for dem, der camperer hele året, er messen blot endnu en god anledning til at lufte vognen og møde en masse gode campingvenner, der også gerne vil opleve Ferie for Alle. 

Antallet af stande med campingpladser er fordoblet siden sidste år, så der bliver nok at udforske på Ferie for Alle, hvor der i år er blevet skabt et helt nyt campingunivers i en af campinghallerne. Det omfatter blandt andet en kunstig sø med bro og beplantning samt vægbannere med skov- og strandmotiver, der skal være med til at skabe en autentisk campingstemning.

DCU har været med samtlige år, messen har fundet sted, og det er campingunionen også i år, hvor både nuværende og måske kommende medlemmer kan møde DCU på den store stand i hal H. 

Bestil nu

I år ligger messen fra fredag 23. til søndag 25. februar, og hvis du har tænkt dig at vintercampere på den store campingplads, der oprettes uden for MCH, mens messen pågår, er det en god idé at bestille nu. Det bliver DCU-personale, som står i receptionen på campingpladsen.

Du kan bestille din plads her:

https://webshop.ferieforalle.dk/Webshop/Identification?id=834&languageId=1

Selve messen åbner fredag 23. februar kl. 9, men du kan allerede komme ind på campingområdet fra onsdag 21. februar kl. 14. Bestiller du inden 1. februar, koster det 1.025 kr. at bo på campingpladsen fra onsdag til søndag. Prisen er 975 kr. fra torsdag til søndag, mens det koster 795 kr. fra fredag til søndag. Fra 1. februar stiger de nævnte priser med 100 kr.  Priserne gælder for to voksne og op til to børn i én vogn, hvor strøm er inkluderet. Yderligere personer kan tilkøbes for 120 kr. pr. voksen og 50 kr. pr. barn (op til 12 år). 

Campingklubber har mulighed for at ligge sammen, hvis de kan samle 10 vogne eller flere, og der betales som en samlet gruppe. Generelt gælder, at hvis man vil bo sammen, skal man ankomme sammen.

Du kan bestille plads på campingpladsen online frem til 16. februar kl. 12. Herefter foregår tilmelding ved at møde op på pladsen.

Find vej

Du kan læse mere om messen på ferieforalle.dk, hvor du også kan læse, at indkørsel til campingområdet foregår ad port 13 via Kaj Zartows Vej.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her