FFA vintercamping

Skyd campingsæsonen i gang på Ferie for Alle

Hvis du har planer om at overnatte på campingpladsen i forbindelse med Ferie for Alle-messen, er det en god idé at reservere plads nu.

Tekst Torben Brandt

Selvom foråret stadigvæk kan synes langt væk den sidste weekend i februar, så er det der, at en del campister trækker vognen ud af vinterhiet og tager på årets første campingtur, når de besøger Skandinaviens største feriemesse, Ferie for Alle i Messecenter Herning (MCH).

Og for dem, der camperer hele året, er messen blot endnu en god anledning til at lufte vognen og møde en masse gode campingvenner, der også gerne vil opleve Ferie for Alle, der plejer at tiltrække omkring 60.000 gæster.


Bestil nu

I år ligger messen fra fredag 24. til søndag 26. februar, og hvis du har tænkt dig at vintercampere på den store campingplads, der oprettes uden for MCH, mens messen pågår, er det en god idé at bestille nu.

Du kan bestille din plads her

Selve messen åbner først fredag 24. februar om formiddagen, men du kan allerede komme ind på campingområdet fra onsdag 22. februar kl. 14.

Hvis du vil bo på campingpladsen fra onsdag til søndag, er prisen 1.125 kr., fra torsdag til søndag koster det 1.075 kr., og fra fredag til søndag er prisen 895 kr.

Priserne gælder for to voksne og op til to børn i én vogn, hvor strøm er inkluderet.

Yderligere personer kan tilkøbes for 120 kr. pr. voksen og 50 kr. pr. barn (op til 12 år).

Campingklubber har mulighed for at ligge sammen, hvis de kan samle 10 vogne eller flere, og der betales som en samlet gruppe.

For andre gæster gælder, at pladsnumrene uddeles, når man kommer, og har man et ønske om at bo sammen med nogle bestemte campister, skal man også ankomme sammen til campingpladsen.


Find vej

Du kan læse mere om messen på ferieforalle.dk, hvor du også kan læse, at indkørsel til campingområdet foregår ad port 13 via Kaj Zartows Vej.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her