Skiveren Camping, campingplads, Aalbæk, Nordjylland

Skiveren er Danmarks mest populære campingplads

For tredje gang de seneste fire år er Skiveren Camping i Nordjylland blevet kåret til Danmarks mest populære campingplads på baggrund af gæstevurderinger.

Det er de vigtigste af alle, nemlig gæsterne, der er den direkte årsag til, at Skiveren Camping syd for Skagen midt i Tversted Klitplantage igen i 2018 kan smykke sig med titlen som Danmarks mest populære campingplads. Pladsen vandt også den ærefulde titel både i 2015 og 2017. 

Internetportal står bag
Det er den store campingguide og internetportal www.camping.info, der har kortlagt de mest populære europæiske campingpladser på baggrund af gæsternes vurderinger. Portalens database rummer mere end 22.000 campingpladser fordelt på 44 europæiske lande, deriblandt 484 danske campingpladser, og det var i dette store felt, at Skiveren Camping blev valgt som Danmarks mest populære. 
Og selvom Skiveren Camping efterhånden har prøvet det nogle gange, vækker den tredje kåring på fire år stadigvæk stor glæde.

– Det, vi hæfter os mest ved, og som gør os ekstra glade for denne pris, er, at det er gæsterne, der vurderer det. Dem kan man ikke ”smøre” og få til at skrive pænt om pladsen, hvis de ikke mener det. Det er skønt, når gæsterne står i receptionen og fortæller os, at de er glade for at være på vores plads, men det er også skønt, at de vil bruge tid på at vurdere den og vise andre, at det er en dejlig plads, siger administrativ leder på Skiveren Camping, Morten Thomsen.

Ud over æren får pladsen et skilt til receptionen og et flag til flagstangen som synligt bevis på den flotte hæder. 

Image
Skiveren Camping, campingplads, Aalbæk, Nordjylland, strand

 

Mange gengangere
Pladsen ligger naturskønt ud til Vesterhavet, hvilket ikke mindst tyske campister værdsætter. 

– Vi har altid haft et stort antal tyske gæster, hvoraf mange er gengangere. Campingpladsen har snart 60 års jubilæum, og en stor del af vores gæster kender pladsen gennem mange år. Jeg tror, det især er beliggenheden med dejlig fred og ro, der tiltaler vores gæster, og så gør vi rigtig meget ud af, at vores faciliteter er i orden, fastslår Morten Thomsen.

Ser man samlet på Europa, rækker Skiveren Campings publikumsvurderinger til en 79. plads. Her indtager Camping Park Grubhof i Østrig førstepladsen som Europas mest populære campingplads. 

Forhindrer manipulation
Camping.info har i alt 65.554 registrerede campinggæster, som har afgivet i alt 141.713 vurderinger, der ligger til grund for tildelingen af Camping.info Award.

– Det er udelukkende gæsternes vurderinger, der bestemmer placeringen. Camping.info Award er altså en ren publikumspris, hvor det udelukkende er kundetilfredsheden, der tæller, forklarer Erwin Oberascher, grundlægger af Camping.info og administrerende direktør.

– På den måde har også små, engagerede pladser gode chancer for at komme blandt Europas top-100 campingpladser og blive opdaget som et godt tip, tilføjer Erwin Oberascher.
Han har selv udviklet beregningsformelen, der især tager højde for bedømmelsens pålidelighed, og dermed forhindrer manipulation med resultatet. Også aktualitet og antal vurderinger har indflydelse på resultatet.

Her er Europas top-10 campingpladser
1. Camping Park Grubhof/Østrig
2. Camping Hopfensee/Tyskland
3. Geniesser- & Komfortcamping Schlosshof/Italien
4. Camping Villa Marina di Venezia/Italien
5. Panorama & Wellness-Campingplatz Grossbüchlberg/Tyskland
6. Naturcamping Spitzenort/Tyskland
7. Camping Seiser Alm/Italien
8. Campingpark Südheide/Tyskland
9. Am Rosenfelder Strand Ostsee/Tyskland
10. Camping- & Freizeitpark Luxoase/Tyskland

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her