SK Caravan - eneforhandler af Camp-let

Den populære danskproducerede teltvogn er tilbage på Fyn, og forhandles nu af SK Caravan i Blommenslyst

Hurtig opstilling i tre lette trin
Med en totalvægt på blot 500 kg., behøver man ikke at skifte bilen ud til en større model for at kunne trække en Camp-let teltvogn. Blot bilen kan trække 250 kg., kan man køre på ferie med teltvognen, og det aerodynamiske design gør, at den er let at køre med og meget brændstoføkonomisk. Derudover er det muligt at få Camp-let ´en Tempo 100 godkendt, så man kan komme hurtigere frem til feriedestinationen. 

Ferien kan nydes få minutter efter, at man er ankommet til campingpladsen, for en Camp-let er utrolig nem at manøvrere på plads og sætte op. 

Testvinder
Camp-let er kåret af Caravan Club til Englands bedste teltvogn fem år i træk, og der er masser af komfort i de tre modeller 2GO, Classic, og Premium med to rummelige dobbelte sovekabiner og et stort opholdsrum med plads til hele familien. I Classic og Premium er der også et funktionelt køkken med god arbejdsplads og arbejdshøjde, mens der til 2GO kan tilkøbes et køkken. Derudover har Camp-let et stort udvalg af ekstraudstyr, så man får en vogn, der er tilpasset individuelle behov og krav. 

Topmodellen Premium kan allerede nu opleves i SK Caravans udstilling.

Kan opbevares på højkant
Camp-let teltvognene er produceret i glasfiber og alle metaldele er overfladebehandlet. Derudover er alle modeller udstyret med et åndbart akryltelt i høj kvalitet fra Isabella. Vognen kan dermed danne rammen om familiens campingferie de næste mange år. Pladskrævende vinteropbevaring skal man heller ikke tænke på, for vognen kan opbevares på højkant, og fylder ganske lidt.  

Camp-let´en fås fra kr. 34.900,- og er dermed et særdeles prisvenligt alternativ til en campingvogn. Teltvognen er desuden billig at forsikre, og dens lave totalvægt gør, at der ikke skal betales vægtafgift. 

Læs mere her: www.skcaravan.dk og www.camp-let.dk

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her