Lüneburg, Tyskland, rejser, oplevelser, sensommer, efterårsur, hansestad

Sensommerens oplevelser i Tyskland

Den tyske sensommer byder på enestående oplevelser. På Lüneburger Heide kan du vandre i det smukke lynglandskab, mens der i byen Lüneburg venter dig storbystemning med et livligt natteliv. Leder du efter alternativer til den klassiske tur til Hamborg, venter både Braunschweig og Hannover med åbne arme. Du kan også opleve Tyskland med danske øjne med The Danish Link. Læs videre og få inspiration til din næste ferie i Rejselandet Tyskland.

Vandre blandt lyngmarkens får  
Hedeområder i Europe er efterhånden sjældne. Naturparkerne Lüneburger Heide og Südheide indbyder dig til at opleve de største, sammenhængende hedeområder i Mellemeuropa. Blot få timers kørsel fra Danmark i trekanten mellem byerne Hamburg, Bremen og Hannover befinder du dig i de farvestrålende lyngmarker.  

Læs mere om Lüneburger Heide
 
Storbystemning i Lüneburg by 
Lüneburg er en by fyldt med kontraster. I den 1.000 år gamle hansestad mærker du således tydeligt historiens vingesus og fordums storhedstid. Men tag ikke fejl af Lüneburg – bag de ærværdige gamle mure pulserer det unge liv. Lüneburg er nemlig en universitetsby, hvilket atmosfæren i byen tydeligt bærer præg af.

Læs mere om Lüneburg by

Braunschweig – moderne kulturby 
Som en både traditionsrig og moderne storby byder Braunschweig på imponerende vidnesbyrd om sin rige historie og de smukke kvarterer, der gennem århundrederne har fået en helt særlig charme. Men byen byder også på spændende nutidig arkitektur som Happy-Rizzi-Haus, et levende kunst- og kulturmiljø og store parker. 

Læs mere om Branunschweig

Image
Braunsweig, Tyskland, rejser, oplevelser, sensommer, efterårstur

 

Hannover – innovativ storby  
Hannover er måske bedst kendt som en innovativ messeby, men Hannover byder også på kunst i verdensklasse, smukke parker som eksempelvis Herrenhausen Gardens og enestående storbystemning. Derudover har byen to rådhuse, som begge er en seværdighed af rang.

Læs mere om Hannover

Dansk historie i Lübeck  
I Lübeck kan du både opleve historiens vingesus og nyde byens hyggelige stemning. Snyd ikke dig selv for en tur på Restaurant Schiffergesellschaft. Udover god mad kan du nemlig nyde restaurantens kuriøse loftudsmykning, der blandt mange andre ting tæller en ægte grønlandsk kajak, der er over 400 år gammel. 

Læs mere om Restaurant Schiffergesellschaft

Image
Lübeck, Tyskland, rejser, sensommer, efterårstur, oplevelser

 

Dansk eventyr i Weimar  
Weimar har igennem tiderne trukket store personligheder til byen – herunder Goethe, Schiller og Nietzsche. Også vores egen H.C. Andersen lagde ved flere lejligheder vejen forbi Weimar for at besøge sin gode ven hertug Carl Alexander af Weimar. Med app’en ”The Danish Link” kan du tage på eventyr med digteren i Weimar. 

Læs mere om H.C. Andersern i Weimar

Image
Weimar, Tyskland, rejser, sensommer, efterårstur, oplevelser

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her