Kampa, telte, iglotelte, familietelte, lufttelte

Se Kampas nye iglotelte

Kampa, der de seneste år har gjort sit indtog på det danske marked med fortelte med oppustelige stænger, er nu også i gang med at indtage markedet med et andet produkt, nemlig deres Iglo/familietelte.

Kampas fortelte og iglotelte har rigtigt mange ting til fælles
Peter Outzen, den danske agent for Kampa, fortæller: 

– Kampa har igennem de seneste par år slået sig fast på det danske marked som et kvalitetsprodukt. Dette gælder også for Kampas iglotelte. Det er nu slut med at kæmpe med traditionelle stænger. Du slipper for at gætte dig frem til, hvor stængerne skal være eller komme til at knække en, fordi du placerer den forkert. Med Kampa Air Iglotelte er ”stængerne” altid placeret korrekt, da de er sat fast til teltdugen. Fire pløkker – en i hvert hjørne, et par minutters pumpen med den medfølgende pumpe, og teltet står klar til brug. Nemmere bliver det ikke. Men hvis man ønsker et traditionelt stangtelt, fås de fleste modeller også som det.

Stærkt og robust
AirFrame-systemet giver et meget stærkt telt. Kvaliteten af teltdugen er også den samme høje kvalitet, der kendetegner Kampas fortelte. De er testet til et vandsøjletryk fra 4-10.000 mm, alt efter hvilken model det er.

Peter Outzen fortsætter: 

– Udvalget af Kampas iglotelte er rigtigt stort. Der findes alt fra det lille rejsetelt til det store familietelt med plads til selv den store børnefamilie.

Mange indretninger og høj kvalitet
Indretningen af teltene lever helt op til den indretning, der kræves af et moderne telt. Der er alt fra separate fleksible sovekabiner med lynlåsdør imellem, store panorama-vinduespartier, der kan lukkes til, myggenet i mange af vinduerne, praktiske opbevaringslommer, fleksible muligheder for udluftning og meget mere. Det er et telt, der tiltaler den moderne teltcampist, der stiller krav til kvalitet og funktionalitet.

Kampa AirFrame-systemet er et gennemtestet system. Hver luftkanal er lavet af kraftig TPU, der er lynet ind i et kraftigt PE-betræk. Dette er så lynet ind i en kanal i teltet, der er lavet af samme kraftige materiale som selve teltet. Luftkanalerne er meget beskyttet og er vedligeholdelsesfrie. De er testet ved meget højere lufttryk end det anbefalede. Skulle der mod forventning ske en skade på en luftkanal, er den nem at reparere eller udskifte.

Kampa AirFrame iglo/familie-telte er til dem, der ønsker det nemme ved et oppusteligt telt, et kvalitetsmærke og til en pris, der svarer til et traditionelt telt med stænger.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her