Se gratis Tv uden internetforbindelse på campingferien

Mange campister kender problemet med ikke at kunne se Tv på campingferien pga. manglende eller svigtende internetforbindelse - det er der nu kommet en løsning på

Tivizen nano HD hybrid gør smartphones og tablets, Mac og PC til et mobilt Tv. Den er brugervenlig og nem at installere, så man behøver ikke at være et teknisk geni for at få glæde af produktet. Tivizen nano HD hybrid bruger en digital ukodet DVB-T /DVB-T-tuner, der ikke kræver internetforbindelse eller 3G forbindelse til at levere live Tv i fremragende kvalitet på den mobile enhed. Tivizen nano HD skal blot sættes i en stikkontakt og tilsluttes antennen.

Gratis Tv overalt
Det kabelfrie digitale Tv kan ses overalt, i Danmark og i udlandet, så længe der er tale om gratis programmer. Den tilhørende gratis app er tilgængelig på Apple App Store, Google Play eller KindleApp.

Optagefunktion
Med Tivizen nano HD kan man også optage sit foretrukne program direkte på sin smartphone, tablet eller computer. Det er også meget let at afspille de optagede filer og håndtere fillisten. Den integrerede EPG giver et overblik over alle programmer og detaljerede oplysninger om kommende film og Tv-shows.

Prisen på Tivizen nano HD hybrid er kr. 795,-. Tivizen nano fås også i en version, der ikke sættes direkte i stikkontakten, men i stedet har en oplader, så den er lettere at tage med.

Campingudstyr.dk er den eneste danske campingforhandler, der har produktet på hylderne.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her