Caravelair, Allegra 470, campingvogn, 2017-model, Camping Agenten

Se Caravelairs lette vogne som har masser at byde på

Caravelair har noget at byde på, uanset om du vil rejse kompakt eller have mere luksus og plads.

Caravelair tilbyder bl.a. campingvogne helt ned til 3,30 m med soveplads til fire i den nye model Antares 330.

Peter Outzen fra Camping Agenten, der er den danske agent for Caravelair fortæller:

– Efterspørgslen efter lette rejsevogne er stigende, og Caravelair er gode til at lytte til deres kunder. Caravelair producerer campingvogne, der generelt har en lavere vægt end tilsvarende campingvogne i samme mærker, og det er noget, vi kan mærke på salget, siger Peter Outzen og fortsætter:

– Du finder bl.a. en fuldt funktionsdygtig campingvogn med indvendige mål på kun 3,30 meter. Campingvognen er indrettet med køjer og siddegruppe, der kan redes op, så der er faktisk hele fire sovepladser. Der er intet overflødigt udstyr, men der er alt, hvad du skal bruge til en god ferie. Og hvis man ønsker det, kan man jo altid tilkøbe ekstraudstyr. Det er en helt ny model i den populære Antares-serie.

 

Image
Caravelair Antares 330, campingvogn, 2017-model, Camping Agenten

 

Caravelair byder også på andet end små kompakte campingvogne

Peter Outzen fortæller:

– I den anden ende af skalaen, er der Allegra-modellerne, der er fuldt udstyret med masser af udstyr, der normalt betegnes som ekstraudstyr. I disse modeller er det med som standard. Allegra-modellerne har rigtigt mange gode detaljer, og der mangler intet. Disse campingvogne er udstyret med alt fra gulvvarme til det smarte XL-skuffekøleskab. Peter Outzen fortæller videre:

– I Allegra-serien får du også GRP/polyester-tag og sider. Det er et meget stærkt kunststof, der stort set ikke er modtagelig for slag og ydre påvirkninger. Skulle der komme hagl, eller hvis campingstole eller andet støder ind i campingvognens side, gør det ingen skade. Det er en rigtig god sikkerhed at have, og det gør også, at man slipper for at skulle gå at kigge på ærgerlige småbuler på campingvognens sider.

Image
Caravelair, Allegra 470, campingvogn, 2017-model, Camping Agenten


Caravelair er også gået et skridt videre med Allegra-serien, og det er på isoleringsområdet.

– Allegra-serien har XPS-isolering både i loft, bund og vægge. Denne Isolering er den bedste på markedet og kan ikke optage fugt. Samtidigt isolerer den bedre, ikke bare for kulde og varme, men også for lyd. Nu er Allegra-serien isoleret helt på højde med de bedre tyske vognmærker, slutter Peter Outzen. 

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her