Salzburgerland, Østrig, ski, skisport, skisportsted, aktiv ferie, sne

SalzburgerLand er dansk ski-favorit i Østrig

Rejsebureauerne sender flere og flere danskere af sted på ski i østrigske SalzburgerLand. For tredje år i træk placerer regionen sig som danskernes foretrukne ski-destination i Østrig.

Østrigske SalzburgerLand er klar dansk favorit, når det gælder ski-destinationer i Østrig. Det viser nye tal fra det officielle østrigske analyseorgan, Statistik Austria, der for tredje år i træk placerer SalzburgerLand, som danskernes foretrukne skisportsted i Østrig.

Rejseselskabet Højmark Rejser, der har sendt danskere til SalzburgerLand i mere end 25 år, nikker genkendende til danskernes begejstring og destinationens popularitet.

– Danskerne vil på ski i SalzburgerLand – især børnefamilier. I dag sender vi cirka 20 procent flere danskere af sted til destinationen, end vi gjorde for bare fire år siden, fortæller Majbritt Jensen, der er salgschef hos Højmark Rejser.

SalzburgerLand tæller de populære skiregioner Gastein, Obertauern, Wagrain-Kleinarl, Zell am See-Kaprun og Skicirkus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn. Tilsammen udgør regionerne den destination i Østrig, der modtager allerflest danske skigæster i løbet af vintersæsonen.

Og med 551.916 danske overnatninger i skisæsonen november 2015 til april 2016 hæver SalzburgerLand sig højt over sin nærmeste konkurrent, Tyrol, som stod for 410.801 danske overnatninger i samme sæson. 

Smuk natur og snegaranti
Danskernes begejstring for SalzburgerLand forklares blandt andet med områdets smukke natur og det store, familievenlige udbud af skisportaktiviteter i forskellige sværhedsgrader. Desuden er garantien for sne en væsentlig faktor.

– SalzburgerLand råder over 2.000 kilometer pister i alle sværhedsgrader, og mange af dem har snekanoner. På den måde henvender regionen sig til alle uanset erfaring. Selv om vi selvfølgelig tilbyder busser og fly, vælger rigtig mange danskere også at køre til SalzburgerLand i egen bil, og vi kan se, at muligheden for kør-selv-ferie er attraktiv for mange af de gæster, der booker skiferie gennem os, siger Majbritt Jensen.

Læs mere om SalzburgerLand her eller Højmark Rejser

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her