DCU-Camping Raageleje. Foto: Lasse Løndahl

Salg er uden betydning her og nu

Tre af DCUs campingpladser ejes af staten, der netop har sat de tre pladser til salg, men DCU har lange forpagtningsaftaler, som betyder, at DCU driver pladserne videre de kommende mange år.

Af Torben Brandt

DCU-Camping Flyvesandet Strand, DCU-Camping Nærum og DCU-Camping Rågeleje forpagtes alle af DCU, men staten ejer dem og har netop sat de tre pladser til salg.

Som DCU-medlem skal du dog ikke frygte, at det får betydning for dig her og nu, for på såvel DCU-Camping Rågeleje som DCU-Camping Flyvesandet Strand har DCU forpagtningsaftaler frem til 2031, mens forpagtningsaftalen på DCU-Camping Nærum løber frem til udgangen af 2027.

– De næste mange år vil det derfor være DCU, der driver pladserne, så vores gæster skal altså ikke være nervøse for, at de tre campingpladser forsvinder fra DCU i forbindelse med, at staten sælger dem, beroliger landsformand i DCU, Anne-Vibeke Isaksen.

Hun afviser ikke, at campingunionen selv køber pladserne af staten.

– Det er vi umiddelbart positive over for, så det er selvfølgelig noget, som DCUs forretningsudvalg og hovedbestyrelse skal kigge nærmere på fremadrettet, siger Anne-Vibeke Isaksen.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her