Forteltspåtrækker, smart opfindelse, campingudstyr

Tips & teknik

Sæt fortelt på med en hånd

I bedste Georg Gearløs-stil kan det næsten virke, som om John Madsen har fundet de bedste remedier fra garagen og så opfundet et system, der endnu ikke har fået et navn.

En rygskade var tæt på at sætte en stopper for campinglivet, men sådan skulle det ikke være.  Nu kører Bodil og John igen gladeligt på camping og sætter forteltet op i en håndevending.

  1. Flagsnoren, der er fastmonteret et stykke fortelt, køres gennem forteltsskinnen, så den kommer over i den side, hvor forteltet skal køres på campingvognen. Snorens tykkelse kan variere alt efter forteltsskinnens størrelse. Oftest mellem seks og syv mm. Med en krog i den ene ende af kosten, kan den bruges til dette, så du ikke skal have armene over hovedet.
  2. Snoren bindes fast til forteltet eller klipses fast, hvis der ikke er en ring at binde snoren fast i.
  3. Den ene person fodrer nu forteltet ind i teltskinnen, mens den anden person spoler flagsnoren tilbage til udgangspunktet. Dette gøres med stangen til støttebenene, som kører i en ekstramonteret metalskinne under vangerne.

Når forteltet er kørt på, er resten af opsætningen, som den plejer. Sættet kan bruges til alle slags fortelte.

Billede
Forteltspåtrækker, smart opfindelse, campingudstyr

 

Navnet er fundet
Konkurrencen om navnet er slut, og vinderen, som er fundet ved lodtrækning, blev Kasper Rasmussen, som har fået direkte besked. John Madsen takker for alle forslagene, og han har nu efter en kort tænkepause valgt navnet 'Telt let'. 

Hvis du ønsker at købe Telt let, så kan du kontakte John Madsen på tlf. 23 37 16 80.