DCU-Camping Ebeltoft Mols

Så meget kan I spare på sommerferien

Se hvad I kan spare ved 1 uges campingferie i højsæsonen på en DCU campingplads.

Som medlem af DCU sparer i 30% på overnatninger på DCUs 21 campingpladser i hele Danmark. Derudover er børn under 12 år og hunde gratis at have med.

Derudover er der en række andre fordele, som medlemsmagasinet Camping-fritid der udkommer 8 gange om året, rabat når vognen skal tjekkes hos DCU Servicecentre, kyndig teknisk rådgivning og mulighed for at deltage på fællesture mv.

DCU har fire typer af medlemskaber, alt efter hvem og hvor mange i bor i husstanden. Nedenfor kan du se, hvor meget i sparer på en uges campingferie i højsæsonen. 

DCU medlemskab - par og familier

Hvis I er et par eller en familie, er medlemskabet hurtigt tjent ind, især hvis I har børn under 12 år med, for så sparer I mere end 1.500 kr. på en uges ferie – altså mere end 200 kr. om dagen.

DCU medlemskab - enlig

Er du enlig forsøger med to børn under 12 år, sparer du mere end 1.300 kr. på en uge ved at være medlem af DCU og bo på en DCU-campingplads – altså næsten 200 kr. om dagen. Så er der råd til lidt ekstra på ferien.

DCU medlemskab - pensionist

Som pensionister sparer I som medlem 672 kr. på en uges ferie på DCUs campingpladser, altså næsten 100 kr. om dagen. Og husk at I kan tage børnebørnene gratis med, når de er under 12 år.

DCU medlemskab - ungdom

Hvis du er mellem 18 og 25 år, sparer du 434 kr. ved at bo på en af DCUs campingpladser i en uge. Så rækker din SU lidt længere.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her