Robens Green Cone, tipi, telt, telt til udendørseventyrer

Robens tipi til udendørseventyrer

Robens lancerer en robust tipi til brug i de mere ugæstfri egne.

Små koniske teltes vindafvisende egenskaber har længe været værdsat af udendørseventyrere i verdens ugæstfri egne. Den prisbelønnede skandinaviske teltspecialist, Robens, har anvendt sin store erfaring i designet af det nye Green Cone, som passer perfekt til udendørsaktiviteter og campingture.
 
Green Cone er en iøjnefaldende firepersoners tipi. Udført i HydroTex HD med et let, stærkt og holdbart 75D-oversejl i polyester, som er eksklusivt for Robens, med en polyuretanbelægning med et vandsøjletryk på 5.000 mm. Tipien har en enkelt robust, men let teleskopisk #7001 T6-aluminiumsstang, der gør teltet nemt og hurtigt at slå op – en stor hjælp under barske vejrforhold.

Image
Robens Green Cone, tipi, telt, telt til udendørseventyrer, aktiv ferie, teltferie, teltcamping
 


Når stangen anvendes sammen med inderteltet, forlænges den, så den skaber en luftspalte ved at løfte yderteltet fra jorden. Den øgede luftcirkulation og ventilationsåbningerne i toppen minimerer kondensdannelse. Green Cone kan også bruges uden inderteltet, og derved reduceres vægten fra 5 kg til kun 2,9 kg. Teleskopstangens fjederbelastede knapper gør det muligt at justere stangen tilstrækkeligt til at lukke luftspalten og dermed minimere træk og vandsprøjt i regnvejr samt indtrængning af insekter.
 
Green Cone har en D-formet hoveddør, der giver nem adgang, god ståhøjde på toppunktet og et stort indgangsparti, når inderteltet anvendes. Hovedstangen er forskudt for at øge den brugbare plads i inderteltet. Den øges yderligere af den lille væg i inderteltet, der dannes ved hjælp af en lille stang, som er syet ind i hvert hjørne. Inderteltet har en O-formet dør med et netpanel. Teltbunden er solid, men let i 75D 210T-polyestertaffeta og netbeskyttede ventilationsåbninger ved jorden, der holder inderteltet frisk og beskyttet mod insekter.

Læs mere om Robens og find nærmeste forhandler

Vejl. udsalgspris: Green Cone DKK 2.599,95

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her