Robens, telte, familietelt, aktivferie, teltferie, teltcamping, camping

Robens Adventure-telte til grupper og aktive familier

Robens nyeste Adventure-kollektion er til udendørseventyrer, som søger en rummelig basislejr med god komfort.

Den nyeste Adventure-kollektion fra producenten af tekniske telte, Robens®, er for udendørseventyrere, som søger en rummelig basislejr til indkvartering med et behageligt opholdsrum med god ståhøjde, hvor man kan slappe af efter en aktiv dag i naturen. 

Hver model er ideel til grupper af venner eller familier med større børn og afspejler brandets gode renommé i forbindelse med udvikling og levering af tekniske telte til en attraktiv pris.

Alle materialer er udvalgt for at skabe balance mellem funktionalitet og vægt og samtidig bevare kvaliteten og robustheden. I 2017 er Adventure-teltene udstyret med HydroTex 5000 – slidstærk, præget 75D polyestertaffeta udviklet til Robens med et vandsøjletryk på 3.000 mm. Inderteltet består af 68D åndbar polyester, og bunden er af ekstremt robust, let 75D polyestertaffeta, der gør det let at pakke og transportere. For at sikre det optimale forhold mellem styrke og vægt er hovedstængerne af 6061 T6 anodiseret aluminium, der er farvet rødt alle synlige steder.

Kollektionen består af seks modeller: Cabin 300, Cabin 600, Chalet 400, Chalet 500, Midnight Dreamer og Double Dreamer. Den nye Shade Grabber universaltilbygning, der passer til alle modeller, giver ekstra overdækket opholdsplads med sidevægge, der kan rulles op og give øget beskyttelse mod vind og regn.

Image
Robens, telte, familietelt, aktivferie, teltferie, teltcamping, camping

 

Alle telte er udstyret med Robens Storm Guard System, der forbinder yderteltet med pløkkerne for at styrke stabiliteten i kraftig vind. De store ventilationsåbninger og vinduer gør opholdsrummet lyst og luftigt, mens Black-out-indertelte sikrer lav lysindtrængning i sovekabinen for at skabe de ideelle betingelser for en god nats søvn.

De prisbelønnede tunneltelte Cabin 300 og 600 videreføres med hovedstænger forbundet med buede stænger over hvert sidevindue for at øge stabiliteten samt en hætte, der beskytter de underliggende ventilationsåbninger. De iøjnefaldende telte har et stort frontsolsejl med sidepaneler, der beskytter døren, som nu er udstyret med en tovejslynlås, der gør det nemmere at styre ventilationen. Cabin 600 har sovepladser til seks personer i et universalindertelt. Hvis universalinderteltet ikke udnyttes fuldt ud som sovekabine, kan halvdelen lynes af og foldes tilbage for at skabe mere plads i opholdsrummet.

Chalet-modellerne videreføres med begge de prisbelønnede 400- og 500-telte. Teltene er nu udstyret med en fuldt isyet teltbund. Det udvidede kuppeldesign har en god ståhøjde og stabilitet, som er nødvendig for overnatning for en gruppe mennesker. Chalet 400 og 500 har sovepladser til hhv. fire og fem personer i enkelte indertelte.

Både Midnight Dreamer med fire sovepladser og Double Dreamer med fem sovepladser er nu udstyret med isyet teltbund i opholdsrummet for at sikre maksimal beskyttelse, minimere vægt og pakkestørrelse og sikre en nem opsætning. Mens begge indertelte kan opdeles i to rum for at beskytte privatlivet, er Double Dreamer udstyret med et alsidigt universalindertelt.
 

Læs mere om Robens-telte, priser og nærmeste forhandler

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her