Knæk Cancer

Rekordindsamling i Kulhuse

DCU-Camping Kulhuse slog sin egen rekord, da der blev indsamlet 73.600 kr. til fordel for Knæk Cancer.

Hårdt arbejde kombineret med stor velvilje fra både det lokale erhvervsliv og lokalsamfundet betød, at DCU-Camping Kulhuse slog sin egen rekord og indsamlede 73.600 kr. til Knæk Cancer, et landsdækkende arrangement, som Kræftens Bekæmpelse i samarbejde med TV 2 afholder. 

– Alt ved arrangementet, både mad, drikkelse, gevinster, bordpynt osv., er sponsoreret. Det betyder at hver en krone, der blev brugt i lørdags, gik til Knæk Cancer, siger Susan Vangedal Christensen, der sammen med sin mand, Dennis, er campingvært på DCU-Camping Kulhuse.

Sidste år indsamlede DCU-Camping Kulhuse 55.000 til Knæk Cancer. 

Mange gav til auktion

I alt 150 personer, både campister og beboere fra Kulhuse, Frederikssund og Jægerspris, havde betalt for at være med til Biks & Banko, der foregik i Skovens Forsamlingshus, hvor der blev serveret biksemad og spillet banko om flotte præmier.  Bagefter var der auktion, hvor det lokale erhvervsliv endnu engang generøst havde doneret præmier til det gode formål. 

– Vi havde cirka 50 ting med på auktionen, hvilket var 10-15 stk. mere end sidste år, så det gav godt med penge i kassen. Vi havde blandt andet fået to gavekort til to intimkoncerter på Bautahøj Kursuscenter med overnatning og morgenmad, og alene de to indbragte til sammen 6.100 kr. på auktionen, så det kunne virkelig mærkes i det samlede regnskab, siger Susan Vangedal Christensen. 

Der blev solgt for 10.000 kr. i baren, et billede skabt af en lokal kunstner blev solgt for 2.600 kr., og så var det også indbringende, at DCU-Camping Kulhuse har haft et samarbejde med Byens Julekalender fra firmaet Værdi Check om salg af julekalendere. For hver julekalender, der sælges, støtter firmaet kræftramte børn med 25 kr., og derudover gav de 37,50 kr. pr. julekalender til Knæk Cancer. I alt resulterede det i 1.175 kr. til kræftramte børn og 1.762,50 til Knæk Cancer.  

Klar igen næste år

De to campingværter er stolte over det rekordstore beløb, som det lykkedes at indsamle, men understreger, at de ikke kunne gøre det uden opbakning. 

– Det her kan jo kun lade sig gøre, fordi erhvervslivet støtter op med præmier, og der møder en masse mennesker op, som er indstillet på at bruge nogle penge på at støtte det gode formål. Det gør også, at vi gerne vil lægge den tid og de kræfter i arrangementet, som det kræver, siger Susan Vangedal Christensen, der allerede nu lover, at DCU-Camping Kulhuse også næste år holder et arrangement til fordel for Knæk Cancer.  

Læs mere om DCU-Camping Kulhuse

 

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her