Thomas Hjortshøj, pressechef, VW, Skandinavisk Motor Company, Årets Campingtrækker 2019

Prisoverrækkelse til Årets Campingtrækker 2019

Læs, hvad der skete, da DCU overbragte nyheden om, at VW T-Roc blev Årets Campingtrækker 2019 til pressechefen for Skandinavisk Motor Company.

Årets Campingtrækker 2019 er en kærkommen anerkendelse for Volkswagen.

– Det er vigtigt for os, for der er mange, der spørger til trækevnen. Når vi for eksempel udstiller vores biler på dyrskuer, er der stor interesse fra særligt hestefolket, der gerne vil trække deres heste- og bådtrailere, siger pressechef i Skandinavisk Motor Company, Thomas Hjortshøj.

Mediechef i DCU, Anne-Vibeke Isaksen, havde i vanlig stil holdt på hemmeligheden, så det var en overrasket pressechef, der modtog blomster og plakette på importørens vegne.

Men ikke kun sejren i sig selv kom bag på ham. Også at sejren var kommet i hus med den – i campingtrækker-sammenhæng – forholdsvist lille VW T-Roc glædede ham.

– Vi håber selvfølgelig, at prisen som Årets Campingtrækker 2019 kan være med til at åbne døren til et større publikum. Nu har vi jo dokumentation for, at den virkeligt kan trække en campingvogn på betryggende vis.

 

Ny i porteføljen

Normalt spørger kunder med behov for at trække både, heste og campingvogne efter de lidt større SUV'er, så med prisen i hånden kan VW’s sælgere nu udvide porteføljen af anbefalelsesværdige campingtrækkere med T-Roc.

– Den har fået en rigtig god start på det danske marked, men den er baseret på en Golf, og selv om bagagerummet er større, så er det jo nok en lidt utraditionel campingtrækker. Den henvender sig måske ikke umiddelbart til campingfolket, men SUV/crossover-segmentet vokser jo så meget, at det selvfølgelig også når campisterne, siger han.


Sidste år testede vi T-Roc med den lille 1,0 TSI-motor, og allerede dengang udmærkede den sig med fine egenskaber som campingtrækker på trods af den beskedne motorkraft.

– Vi vil nok anbefale en 1,5 TSI eller derover. Men hvis kørselsbehovet ellers retfærdiggør det ud over campingsæsonen, så vil vi nok anbefale en diesel. En 1,6 TDI er noget nær ideel til formålet med sin fine brændstoføkonomi og store moment til at trække campingvognen.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her