Easy Camp weekendtaske

Praktiske rygsække og tasker

De nyeste Easy Camp dagsrygsække er designet, så du kan transportere dine daglige fornødenheder med komfort og stil. Den enkle, flotte retrostil forstærkes af iøjnefaldende farver og med detaljer, som kombinerer elegance med praktisk anvendelighed.

Austin dagsrygsækken på 20 liter i grå eller lilla har et stort hovedrum med indvendig lomme. Den polstrede ryg, skulderstropperne og designet gør den ideel til arbejde og skole. Seattle på 18 liter er udstyret med en frontlomme med lynlås og netsidelommer, så man har nøgler, vandflasker og andet lige ved hånden. De ergonomiske polstrede skulderstropper øger bærekomforten, når man f.eks. cykler til arbejde. De pastelblå, grønne og røde farver giver dagsrygsækkene et blødt, klassisk udtryk.

 

Phoenix på 24 liter, Memphis på 20 liter og de matchende Denver rejsetasker er på 30 og 45 liter.

 

Farverne fremhæves af den lysebrune forstærkede bund, stropperne og håndtagene samt metalspænderne på skulderstropperne. Memphis er udstyret med magnetiske lukninger på stropperne til toppen. Disse moderne dagsrygsække til brug i byerne er udstyret med den vigtige polstrede computerlomme og har begge en frontlomme med lynlås til at holde genstande såsom nøgler lige ved hånden.  Polstring i ryggen og skulderstropperne giver en bedre komfort. Endelig er Denver rejsetaskerne på 30 liter og 45 liter perfekte til træningscenteret eller weekendturen.

Priser:
Austin og Seattle: 169,95 kr.
Phoenix: 269,95 kr.

Memphis: 349,95 kr.

Denver 30: 249,95 kr.
Denver 45: 299,95 kr.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her