Populært med luftfortelte – aldrig har det være lettere at sætte fortelt op

Luftforteltene fra Kampa er en kæmpe succes nu videreudvikles den mest populære model Ace Air

Nye størrelser og tilbehør
Kampa Ace Air er et rummeligt fortelt med en dybde på tre meter, og findes i to bredder, nemlig tre meter og fem meter. Det gør at det passer på endnu flere campingvogne.

Hvis man har brug for mere plads end forteltet giver, er det muligt at sætte et anneks på Ace´en. Tidligere var det kun muligt at købe anneks med stænger, men nu har Kampa udviklet et anneks der også har luftkanaler. På den måde er det både nemmere og hurtigere at sætte op.

Kampa har til sæson 2016 udviklet LED lamper/paneler helt specielt til luftteltene. Selve forteltet får nu monteret velcro på kanalerne, og her kan man fæstne disse LED paneler. Hvis man ønsker at have lyspanelerne andre steder end hvor der er velcro monteret, er det ikke noget problem. Med som standard følger der kroge og clips, så de kan monteres lige der hvor man ønsker det. Panelerne kan så serieforbindes og styres med den medfølgende fjernbetjening.

Til sæson 2016 er der også kommet en ny elektrisk pumpe der er designet specifikt til brug ved opsætning af lufttelte. Pumpen kører på 12 V og kan derfor benyttes uafhængigt af 230 V strømtilslutning.

Hvordan fungerer et luftfortelt?
Kampa Ace Air er et praktisk rejsefortelt med luftkanaler i stedet for stænger. Disse luftkanaler skal kun pustes op ét sted fra og det tager under 5 minutter at sætte forteltet op. Og at tage det ned igen, er næsten endnu hurtigere.

Man kører forteltet i skinnen, pløkker hjørnerne, sætter den medfølgende manueller pumpe i ventilen og går i gang med at pumpe. 5 minutter efter, er du klar til at slå de sidste pløkker i og indrette dig i forteltet. Længere tid tager det ikke. Hvis man ikke ønsker selv at pumpe, kan en 12 V elektrisk pumpe tilkøbes. Så skal man bare pløkke hjørnerne, sætte pumpen til og derefter trykke på en knap. Nemmere bliver det ikke.

Når man så skal have forteltet ned igen, åbner man bare alle luftventilerne og det falder sammen af sig selv som luften siver ud af det.

Et Kampa Ace Air er et praktisk rejsefortelt med en lav vægt. Vægten for den mindste model er kun 21 kg. Dette er totalvægt for hele forteltet. Det er nemt at sætte op og har rigtigt mange funktioner det gør det praktisk uanset om du rejser forår, sommer eller efterår.

Besøg din lokale Kampa forhandler og se og prøv hvor praktisk dette fortelt er. De fleste forhandlere har et fortelt stående i udstillingen, så du selv kan prøve at sætte det op.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her