Polar, campingvogn, pris, Bedste Fastliggervogn i Sverige, Caravan Stockholm 2017

Polar vinder pris i Sverige

Polar 730 TRLB blev i 2017 kåret som den bedste fastliggervogn på en af Sveriges største campingmesser.

Ferie for Alle 2017 kan sammen med en masse andre nyheder også byde på den prisvindende Polar 730 TRLB, som kan opleves på Polar-standen, nr. F 5030. Campingvognen kommer direkte fra Sveriges næststørste campingmesse, Caravan Stockholm 2017, hvor den er blevet kåret som den bedste campingvogn i kategorien ’Fastliggere’. Juryen beskrev vognen som ’fastliggervognen for den, som ikke vil gå på kompromis’ og fremhævede Cinderella-forbrændingstoilettet, gasinduktionspladerne og app-styringen. 

Direktør hos Polar, Tony Ekström glæder sig over prisen:
– Det er nok messens mest ultimative pris. Mange svenskere er fastliggere hele året, og det stiller store krav til vognens udstyr, indretning og komfort. Vi ønsker at give vores kunder den bedste campingoplevelse, hvad enten de camperer langt under frysepunktet ved skibakken eller midt i ødemarken i højsommeren. Det er vigtigt for os, at vores kunder ikke skal gå på kompromis med deres vogn, og vores vogne er netop udviklet til alle forhold, også de lidt mere ekstreme. Jeg er sikker på, at vi også kan leve op til danskernes forventninger, og jeg ser frem til at vise vores vogne frem på Ferie for Alle i Herning.

Med på Polar-standen i Herning er også Henk van der Heide, direktør for Cinderella Eco Solution Europe, der producerer de revolutionerende forbrændingstoiletter: 

– Det er en stor glæde for os, at markedet har fået øjnene op for Cinderella Motion-toilettet, der er specielt udviklet til campingvogne og autocampere. Vi har mange års erfaring med miljøvenlige forbrændingstoiletter til de svenske og norske hytter, og med Cinderella Motion kan campinglivet nu også blive meget lettere. Særligt luksuscampisterne er begejstrede for de nye muligheder, toilettet giver. Nu skal der hverken tømmes tanke, bruges skyllevand eller eksperimenteres med kemikalier mere. Resultatet af forbrændingsprocessen er blot en lille mængde aske. Det er både enkelt, hygiejnisk og lugtfrit – og så er toilettet i øvrigt også udført i et pænt design. 

På Polar-standen i Hal F står også de tre danske Polar-forhandlere – Camping Parken Herning, Hinshøj Caravan i Randers og Kais Caravan i Ejby – klar til at fremvise flere spændende Polar-løsninger, og de lover, at de har gode finansieringsmuligheder med.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her