Foto: Privat

Peter måtte ned gennem taglugen

DCU-medlem Peter Welcher måtte tage en noget alternativ løsning i brug, da dørhåndtaget til hans campingvogn brækkede af.

Af Torben Brandt

Peter Welcher har været medlem af DCU i cirka 45 år, så han er ikke længere nogen årsunge. Alligevel er han stadigvæk ganske mobil. Det viste han, da dørhåndtaget på hans campingvogn brækkede af, mens han og konen Vibeke lå på DCU-Camping Viborg Sø i slutningen af maj.

– Heldigvis stod taglugen åben, så jeg kunne kravle op på taget af campingvognen og så ind i vognen gennem taglugen, griner Peter Welcher, der set udefra må have lignet en med skumle hensigter.

Han fandt senere ud af, at han faktisk kunne åbne døren udefra ved hjælp af et stykke værktøj, men på det tidspunkt havde han allerede ringet til Camping Kim, der både sælger og servicer  campingvogne i Viborg, og som kom ud på pladsen for at reparere døren.

Stort slid

Hvorfor håndtaget brækkede af, står ikke klart, men måske skyldes det blot slid, fordi Vibeke og Peter Welcher ofte har cirka 200 overnatninger om året i campingvognen, så indgangsdøren åbnes og lukkes oftere end døren i deres private bolig hjemme i sønderjyske Broager.

Rejseaktiviteten har dog været noget mindre, siden corona holdt sit indtog i verden, men ellers ynder de to sønderjyder at tage til Østrig om vinteren og til Spanien i ydersæsonerne. Sommeren foretrækker de to at holde i Danmark.

 

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her