Nyhedsbrev Egeskov.png

Påske på Egeskov og Fyn

Tag på campingferie til Fyn med børn/børnebørn og tag dem med på æggejagt på Egeskov.


Tag på campingferie til Fyn med børnene og tag dem med på æggejagt på Egeskov. 

Besøg Egeskov og find påskeharens æg

I påsken kan du se de første forårstegn på Egeskov, som er pyntet stemningsfuldt op i påsketema. Tag børnene med på en æggejagt i påskeharens fodspor. Skattekort udleveres i billetsalget ganske gratis, og turen bringer jer omkring til nogle forskellige haverum.

Bagefter er der rig mulighed for at slå sig løs på Egeskovs store legeplads. Prøv f.eks. en tur under trækroner i TreeTop Walking eller i Danmarks højeste klatrenet, far vild i den store labyrint og tag mor eller far med i en tur på Mooncarbanen. 

Besøg Camping Outdoor Museet og tag på en rejse i tiden

I kan også gå på opdagelse i en af Egeskovs mange udstillinger. Kig forbi Camping Outdoor Museet og tag børnene med på en tur tilbage i tiden, hvor de kan se, hvordan man før i tiden tog på camping. Udstillingen indeholder alle de rekvisitter, telte og vogne, der var en fast del af billedet på pladserne førhen. Du ledes op i tiden og kan se de nyeste og moderne trends inden for både campingvogne, telte og det spirende outdoorliv.

Bemærk, at Egeskov har vintersæson frem til den 26. april, og der er adgang til udstillinger og legeplads i denne periode. Haven og slottet er lukket.

 

Påskeferie på en af DCUs campingpladser på Fyn

Der er lagt op til hygge og nærvær på DCU-Camping Odense og DCU-Camping Åbyskov Strand. Her vil I kunne deltage i en masse kreative påskeaktiviteter for både børn og voksne. 

Påskeharen har også slået et smut forbi begge pladser for at lægge æg ud, som børn og barnlige sjæle kan finde i påsken. 

På DCU-Camping Odense kan I hygge jer med at eksperimentere med forskellige måder at pynte æg, imens at du alle dagene kan deltage i pladsens påskeægjagt. Det kan du høre nærmere om, hvis du henvender dig i receptionen. 

Find din campingferie på DCU-Camping Odense

DCU-Camping Åbyskov Strand tæt på Svendborg puster og maler også æg på Skærtorsdag. Søndag 31. marts er der påskeægjagt, hvor man kan hente et skattekort i receptionen. 

Find din campingferie på DCU-Camping Åbyskov

 

 

 


 

 

 

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her